Oy oyy... Hagi Türk olmadığı için ona sahip çıkıyorsun ancak Emre Türk olduğu için tu kaka.. İlginç mantık.
Ben karakter meselesi hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum ancak sana yalnızca şu kadarını söyliyeyim. Bu ödülü Turkcell Super Lig 2009-2010 sezonunun en iyi futbolcusuna veriyorlar. Ve ben de bir liste çıkarsam, herhalde Emre ilk 3-4 içerisinde olur. Uefa da demek ki gözlemlediği kadarıyla bu sezonun en iyi futbolcusu seçmiş. Dikkatini çekerim; en karakterli futbolcusunu seçmemiş.
Sen Volkan Şen'i seçmişsin ancak Volkan da karakter yönünden çok iyi bir futbolcu değildir gözümde. Kadıköy'de bizi 3-2 yendikleri maçta Alex'e salladığı bir yumruk var ki, yemin ederim içim cız etti. Biraz daha aşağıya gelse yumruğu, Alex nefes alamaz felç olurdu. Ve bunu niçin yaptı bu herif biliyor musun? Alex müsait bir pozisyonda gole gidiyordu, bu Volkan Alex golü atamasın diye hakemin kendisine bakmadığı bir anda çaktı yumruğu. Ve benim bugüne kadar futbol sahalarında gördüğüm en acımasız yumruktu. Sonra ne oldu biliyor musun? Medyada bu konu hiç konuşulmadı, tek satır haber yazılmadı. Özetlerde bu görüntü olmasına rağmen hiçkimse Volkan'a bir şey demedi.
İnternette o maçın özetini izlersen çok rahat görebilirsin.
Eee ??? Ne yapalım şimdi? Vermeyelim mi hakettiği halde Volkan'a ödül? Senin mantığına göre bu böyle. Bana göre ise eğer Volkan bu ödülü haketmişse bu ödülü alması lazım.
Neyse... Son olarak şunu söyliyeyim. Beni Aziz Yıldırım'a benzetmişsin. Sinirli olduğumu ve yalnızca kendi istediklerimin kabul edilmesini istediğimi söylemişsin. Nasıl böyle bir kanıya vardın? Seninle beraber burada tartışıyoruz ve klavyemden tek kelime hakaret, yanlış söz, seni kıracak bir laf çıkmadı. Neden böyle bir şey söyledin? Seni inciten mesajımı gösterir misin bana, özür diliyeyim.