Sözün sonu şu olmalı,sizler gibi futbolu yorumlayan arkadaşlar olursa daha çok emre gırtlak kesicem hareketi yapar,daha çok yerde yatan adama tekme savurur,daha çooookkk yanından geçerken hakeme omuz atar,daha çooookkkk kadıköyde futbolcu arkadaşlarına küfür eder.....
Biz Galatasaray taraftarları nasıl Arda Turan'a tepki koyuyorsak siz değerli Fb'li arkadaşlardan da onu beklerdik,eğer Arda Turan alsaydı bu ödülü ben çıkar burada derdim ki hadi ordan be UEFA !!!!
Neyse konuyu uzatmayalım birbirimizi anlıyamıyacağımız kesin....
Hayırı olsun....
ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim
Bu Galataaraylı veya Fenerbahçeli,Trabzonsporlu,Beşiktaşlı,Bursaspor'lu ,futbolcu veya başka bir sporcu içinde geçerlidir....
Emre seni sevenide,senide sevmiyorum !!!!
Yahu Emre'ye ne diye tepki koyalım? Ödül almak Emre'nin suçu mu? Uefa ödül vermiş, bize de tebrik etmek düşer. Derdin nedir anlamıyorum ki. Bu başlık altında belki 10 tane mesaj yazdın ama hala derdini anlatamadın

Bu başlıkta "Ben Emre'yi seviyorum" diyen var mı? Yalnızca iyi futbolcu olup olmadığını tartışıyoruz. Karakter meselesine gelince; üstte de dediğim gibi, Emre'nin bu takımdan en kısa zamanda gitmesini isteyen, kendisini hiç sevmeyen bir Fenerbahçeli'yim. Karaktersiz mi? Evet. Dönek mi? Evet. Ancak
"ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" diyip Emre'yi sevmiyorsan ve bununla birlikte Hagi'ye sahip çıkıyorsan, orada kimse kusura bakmasın art niyet ararım ben.