Arkadaş demişki çalışsam.Eşit ağırlığa gidebilir.Eşit ağırlık ve sayısal dersleri çalışılınca yapılabilicek dersler.
sayısalla pek alakan olmadığını düşünüyorum o yüzden Eşit Ağırlık seç bence
hiç yok denilebilir
Ne alakası var ? Bu arkadaş için değil, genel olarak düşünelim. Adam Türkçe ya da Türk Dili ve Edebiyatı okumak istiyor. Bu adamın sayısal bölümde ne işi var ?
Alperbil, öncelikle yapman gereken ileride nasıl bir işle ilgilenmek istiyorsun, bunu bulmak. Örneğin TIP okumak istiyorsan fen, HUKUK istiyorsan eşit ağırlık, COĞRAFYA istiyorsan sözel okuman gerekiyor. Tabi tercih ettiğin mesleğin gerektirdiği bölümdeki dersleride iyi analiz edip ilgi ve alakana göre yapıp yapamayacağınıda düşünmen gerekiyor.
Benden sana bir abi tavsiyesi, arkadaşlarının çoğu fen seçti diye ya da eşit ağırlık seçti diye sen de gidip seçme sakın ola.
Dediğim gibi ileride bir hedefim yok. Ama her sabah kalktığımda işime severek gitmeli ve yapmalıyım. Tıp bana göre bir meslek tercihi değil sanırım. Sözel alana ilgi gösterdiğim için sözel meslekleri yapabileceğim kanaatindeyim. teşekkürler. Benim için önemli olan
iş. Çalışınca tüm dersler kolay aslında ama önemli olan severek yapmak. sanırım
EA hiç önermiyorum sayısal veya sözel seçmeni tavsiye ederim, ben zamanında yapmadım aynısını hala pişmanlığını yaşıyorum..
teşekkürler.