JustGo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni Mesajlar sayfası, query_posts('orderby=modified') yazılı bir php sayfasına bakar.

Profil sayfası, bu konuda çok detaya inmek gerekirse eklenti kullanılabilir.

Konut kitleme, dediğin gibi yapılabilir.

Anasayfada normalde yazı listelenir ama bunda farklı olarak kategori ve alt kategoriler bloklar halinde vbulletinde nasılsa yani bir forumda nasılsa öyle listelenicek. Ve sanırım bu yüzden yüksek hitlerde normal sitelere göre daha az cpu/ram tüketimi oluşur. Çünkü anasayfada çekilecek veriler sadece kategorinin verileri olduğundan ve normal sitelerde bu veriler üzerine çok çok daha fazla ek veri çekiliyor. Bunda normal konular listelenmicek bu yüzden cpu/ram miktarıda abartı oranlara çıkmaz tahminim.

Ben elimdeki işleri bitirip bir süre ayırıp, mümkün mertebe reputation sisteminide yapabilceğime inanıyorum eklenti şeklinde. Denemeden bilemeyiz tabi. Başlanırsa sonu gelicektir eminim ki beyaz başlamış
Css deyim çok fazla css tablosu oldu ama idare etcez artık (final arası verdim yarın kurtuluyorum finalden başlarım tam olarak)

Yeni mesajlarda ki konu olarak ekleneceği için son konuları listeleriz olur Ha dur yorum yazılan konu üste çıksın muhabbeti varsa onda da evet modified kullanılır

Rep sisteminde post rating i kullanırız olmazsa..Onada bir ayar çekilir

http://wordpress.tv/2009/07/17/add-user-ratings/

Şuradaki sistemi olmazsa bulup bir şekilde entegre edilir

/justgo istersen css aktarmadan önce simple versiyonunu yapalım..Paneli düzenleme yapıcak arkadaşlara veriyim onlar oradan yapmak istediklerini geliştirsinler..Hem kafamızda bir şekil oluşur..Ardından temayı yerleştiririz..

(Temayı widht lerinde belli bir pixel yerine yüzdelik değerlerle yapıyorum..Yani vbulletin panelindeki genişliğini vs ayarlıyabilelim diye Bazen dar forum kullanmak isteyen oluyor bazen geniş )