MujaHeed dostum popup eklenirse 1 hafta kazanır sonra hit düşerebilir diye eklemedim
liveinternete yüksek gözüyor ama sayyac.com da 2k gibi gözüküyor açıklama yapayım sizlerede sitede genelde bir çok siteden %65 diğer sitelerden bana kişiler geliyor benim sitenin linklerini ekliyorlar bana hit geliyor site isimlerini yazmayım o siteler reklam olmasın
benim sitemden para kazanacak kişiler rapid netload horfile x7.to fileserve bunlardan para kazanırlar dahası sitede link satışı yaparlar oyun siteleri muahakak benden link satışı almaları gerekecek full oyun indir oyun-forum oyundiski gibi kelimelerde yukarlardayım.
sonra diğer sitelerden reklam alırlar tıklamalı reklamları splash tarzında çekip gg den günde 6 7 tıklama 10 da çıkabiliyor kazanabilirler böle bir açıklama sanırsam açıklayıcı olmultur..Arkadaşlar satma ile satmama arasında çok teretüt içerisindeyim ama askerde para ihtiyacı çekebilirim ve anında satmak istesem olmuyacak gibi görüyorum bir yandan 3 yılın emekleri var ve sitemi seviyom kararsızım ama 2 güne kadar satılmasa konuyu kapatım satmıyacagımı belirtmek isterim.