abi sunu bana - rep vererek bir radyo hosting satıcısı yazmış heralde
aynen yazıyorum (Piyasayı mahvettiniz. Sizin yüzünüzden burada iş yapamıyor millet. Tadını kaçırdınız iyice.)
ya kardesim sana ne benim nekadardan satıyorsam satarım seni ne ilgilendirir bu gune kadar 14 tek radyo alan musterim bana yayın kesildi diye gelmedi hizmetimden memnun değiliz diyen cıkmadı illaki %200 karmı etmemiz gerekiyor bu gune kadar bu işi yapan 20 firma vardı isteidiğiniz fiyattan yaptınız satısı biz birseymi dedik ben az kazanıyorum banada yetiyor vergimide veriyorum her türlü belgemde var inadına fiyatlar değişmiyecek sizin gibi insanları kazıklayanlar olduğu surece bendeki bu fiyatlar değişmiycek şimdi sizin tanıdığınız bazı hackerler botnetciler vardır selam soğlersiniz hemen baslarlar saldırmaya artık fiyatları eleştirmeyi bırakın rekabet herzaman kaliteyi getirir adam gibi rekabet yapın varsa düşünceniz burdaki konuya acın kim olduğunuzu bilelim öğle - rep vererek bazı seylerin arkasına saklanmayın bu düpedüz adiliktir
bu yazdıklarım için belki banlanıcam ama fiyatlarımdan asla vazgecmiycem siz bizim kalitemizi yanlız bizden hizmet alanlardan öğrenebilirsiniz