eCi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tarkan'a sayfayı aynen yolladım, kendisi inceledi bana yolladığı mesajı aynen buraya yapıştırmamı istedi;

" Konuşmaları kesip kesip bende yapıştırırım oraya, o arkadaşa ben şuanda nakit olarak değil 3 vade ile ücretini tamamen geri ödeyebileceğimi söyledim, kendiside ters ters konuşmaya devam etti, ayrıyetten kendisine hizmetin sağlanması teklif edildiğinde hizmet istemediğini ve geri ödeme istediğini belirtmiştir, bizde kendisine 3 ay vade ile atabileceğimizi söyledik zaten.

Kendisine yapılan teklifin MSN logu ve görüntüsü: http://img687.imageshack.us/f/hizmet.jpg/

Bu arkadaşa normalde hizmet sağlanması gerekirken ve onun dışında alternatif bir yol olmaması gerekirken, biz genede iade teklifinde bulunduk ona bile ters ters konuşmaya başladı, hizmet sağlayalım diyoruz yok Geri ödemeyi vadeyle yaparız diyoruz gene yok

Ayrıyetten csfrekans boşuna siteye yazıp yazıp durmasın, ne kadar yazsada hiç bir zaman benim veya bizim başardıklarımızı başaramayacak. Her zaman bizim artıklarımızla veya gerimizde bıraktıklarımızla geçinmeye mahkum olacak
"
Ben biliyorum sizi natrotech her zaman siz haklısınız,Sizin dolandırdıklarınız her zaman yalan soyluyor,adamları bugun vercem yarın vercem diye 15 gün bekletirsiniz sonra da hizmet vericem dersiniz,
Ne başardığınızı ögrenebilirmiyim tarkan bey , doğru siteme ***** reklamlar koymuyorum bunları basaramayacagım.Hicbir zaman sizin artıklarınızla ugrasmadım zaten sunucunuzda oynayan kisiler en fazla 13 yasında cocuklar serverlistenizi indiriyorlar ve sonra silmek isteseler bile silemiyorlar cünki siz onuda kılıfına uydurmussunuz baslangic da serverlistenizi otomatik indiriyor.Tarkan laf yollayacagına gelde dolandırdığın kisilerin öbür tarafta hakkını ödemeye bak.Daha sunucu satamıyorsunuz , kiralık sunucuların ismini bile değiştirmiyorsunuz artık acımaya basladım size , benim sahsen ismim böyle kirlense bırak birine laf yollamayı internet'e adım bile atmazdım,Fotograf isine gelince fotografı siteye tasarım yapan mert bey koymustur , eci adlı kısının mesajından sonra olaya el koyarak yenı resım koydum..Eci sen natrotech'i savunmaya devam et yakında - rep rekoru kıracaksın