Site adresi : y o r u m c u k.com
Site için istenen fiyat : 500 tl
Sitenin aylık getirisi: ortalama 1$ adsense. 20 lira sabit banner aylık.
Sitenin açılış tarihi: 13.01.2010
Kategori, sitenin içeriği nedir: Video sitesi.
Günlük hit sayısı, kaynak link: 200-300 arası.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1/1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik.
Hosting dahil midir: 3 aylık evet.
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır.
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok.

Site video sitesidir.
Teması özel olarak yaptırılmıştır full sef/seo uyumludur. Meta tag,title vs otomatik atanır eklenti kullanılmamıştır. Tema başka hiç bir sitede yoktur.
Ayrıca google'den ve dailymation video çeken bot vardır. (Kontrollü)
Etiket botu vardır. Siteye hangi aramalarla gelindiyse kayıt edilir ve ilgili konulara kontrolünüz dahilinde eklenir.

"Botların özellikleri: Arama kutusuna kelime yazılır, google'de 10, dailymation'da 20 sonuç gösterilir. Eklemek istediğiniz videoların başlıklarını, etiketlerini, açıklamalarını değiştirerek eklemek istediğiniz kategoriyi seçersiniz bot önizleme resiminide sunucuya çekerek videoyu siteye ekler"

Bütün bunların maliyeti: 200 tl tutmuştur.

Bir hevesle açıltım ama sonra ilgilenemedim. Yaklaşık son 2 aydır belki 3-5 video anca eklendi. 2. ay hiti 500lere gelmişken sonrasında vakit ayıramadım. Yinede şu sıralar sabit 200-300 arasıdır hiti.

Bugüne kadar eklenen video sayısı: 544
Etiket sayısı: 1,556
Yorum sayısı: 32
Eklenen videoların sadece 15-20 tanesi deneme amaçlı bot ile eklenmiştir, diğer videoların hepsi elle özenle eklenmiştir. Video önizleme resimleride sunucuda yüklüdür. Bu sayede 1,050 indexi mevcuttur görsel aramalarda. Video sitelerinden çekilmemektedir. 70-80 Civarı video'da direkt sunucudan yüklenip oynatılmaktadır.

Talip olan arkadaşa dahada detaylar anlatılır.

Özetle herşeyiyle hali hazırda sistem, video sitesi düşünen arkadaşlara sadece gazlamak kalıyor

Ayrıca siteye alacak arkadaşın 3 aylık hostunu karşılarım ücretsiz.
PR2, 7-10k sitede 6 aylık linkini ve bannerini yayınlayacağım ücretsiz.