laf konuştu bal kabağı. Adam neredeyse yalvaracak değişik yorumlara girmesin diye yazdığın yazıya bak. Ben de yazıyorum o halde.
yalan haberlerin merkezinde belirli tv kanalları o yüzden sevmiyorum, dini istismar edenleri sevmediğim kadar Atatürk istismarcılarını da sevmiyorum. Oy zamanı Allah Allah deyip, meclise girince Allah düşmanı kesilenleri de sevmiyorum. Hem Cumhuriyetçiyim Hem Halkçıyım deyip Cumhuriyeti kendi çıkarlarına alet edenleri.. Halkçıyım deyip Halka rağmen politikası izlemelerini sevmiyorum. Bugün uçkuruna sahip olamayanların yarın ülkeme sahip olamayacağını bildiğim için o ve o zihniyetteki sözde Cumhuriyetçi .. sözde Atatürkçü .. sözde Milliyetçi lerin sevmiyorum. adam gibi adam gibi görünüp dinime dil uzatanları da sevmiyorum. adam namaz kılıyor diye haber yapıyorlar . nerede yaşıyorsun? yoksa %90 ı müslüman bir ülkede yaşamıyor musun?
okul namaz kılma yeri değil eğitim yeri namaz camide kılınır yada evinde kılınır yasalarda okulda namaz kılınsın diye izin varmı? dini siyasette alet edenler sence dini gerçek anlamda yaşıyormu? din insanla allah arasındadır namazını kılarsa ibadetini yaparsa allah için yapar ama gösteriş için kullanırsa insanları kullanmak için dini alet ederler kusura bakma öyle müslüman olmaz olsun. he beni sorarsan elhamdülillah müslümanım dinin gereklerini yerine tam anlamıylada getirmesemde emin olki dinci yobazlardan daha da müslümanımdır gördük hepsini alayı para için insanları kandırıp tarikat kurarlar en büyük örneği fetullah gülendir adam bugun istese türkiyeyi satın alır hiç sordunmu kendine bu değirmenin nasıl dönüyor ben sana soyluyeyim senden benden cuma namazında çıkışlarda yeni camii yaptık yardım deyip kuran kursu açtık deyip para toplarlar bu adamlara gider ama boş ver sen anlamazsın be kardeşim senin gözün de şimdi ergenekoncu olmuşuzdur

sen bildiğin gibi yaşa dinini insallah dinin gereklerinide yerine getiriyorsundur çoğusu alem desen karı kız desen içki desen hırsızlık desen haram desen her seyi yapar ama bu konulara geldimi dinci çıkarsınız.
bu arada - rep veren baba yiğtiler gizlenmesin nicklerinide yanına yazsın görelim kimmiş bu yobazlar. biraz delikanlı olun.
neyse bu son sözümdür gerçekleri söyledim artık zoruna giden cevap yazar bundan sonra yazılan cevaplarada cevap yazmıcam..
şu - rep veren arkadaş 09-06-2010 15:28:59 bahsettiğin adam 1 numaralı misyoner
bunu istap et varsa elinde bir delil pm at bilmeden insanları misyoner yapma alta saydıklarıma destek çıkmayan herkez sizin gözünüzde misyonerdir. asıl misyoner varsa oda sensindir.