adam doğru haber o yüzden sevmezsin, adam cumhuriyetçi o yüzden sevmezsin, adam dini istismar edip insanları kandırıp oylarını alanlara destek çıkmaz o yüzden sevmezsin, şerihatçı değil o yüzden sevmezsin, arapçı değil o yüzden sevmezsin.
ama yalan haber yapsaydı severdin, dini istismar edip insanları kandırıp oylarını alanlara destek çıksa severdin, cumhuriyetçi olmasaydı severdin, şerihatçı olsa severdin. arapçı olsa severdin, bunun gibi bir çok neden den dolayı sevmezsiniz bilmem anlatabildinmi bana sorarsanız uğur dündar adam gibi adamdır.
domaine gelirsek pek ederi olmaz. belki uğur dündara satarsan bişeyler eder.
laf konuştu bal kabağı. Adam neredeyse yalvaracak değişik yorumlara girmesin diye yazdığın yazıya bak. Ben de yazıyorum o halde.
yalan haberlerin merkezinde belirli tv kanalları o yüzden sevmiyorum, dini istismar edenleri sevmediğim kadar Atatürk istismarcılarını da sevmiyorum. Oy zamanı Allah Allah deyip, meclise girince Allah düşmanı kesilenleri de sevmiyorum. Hem Cumhuriyetçiyim Hem Halkçıyım deyip Cumhuriyeti kendi çıkarlarına alet edenleri.. Halkçıyım deyip Halka rağmen politikası izlemelerini sevmiyorum. Bugün uçkuruna sahip olamayanların yarın ülkeme sahip olamayacağını bildiğim için o ve o zihniyetteki sözde Cumhuriyetçi .. sözde Atatürkçü .. sözde Milliyetçi lerin sevmiyorum. adam gibi adam gibi görünüp dinime dil uzatanları da sevmiyorum. adam namaz kılıyor diye haber yapıyorlar . nerede yaşıyorsun? yoksa %90 ı müslüman bir ülkede yaşamıyor musun?