Dün izleyeceğim dizi başlayana kadar haber kanallarını geziyordum. 5N1K'da dün Cüneyt Google gelen eksra yasakların sebebini araştırıyordu.
Ben açıkcası ekstra yasak geldiğini biliyordum ama sebebini bilmiyordum.Google eksra yasak almasının sebebi şu site.Gerçekten de bu site yüzünden kapanması doğal.İçerik yönünde sadece Atatürk'e hakaret içeriyor.Ben bu siteyi dün duydum.Ve bunun bir sites.google.com olduğunu bilmiyordum.İşte bu site yüzünden Atatürkçü Düşünce Derneği savcılığa suç duyurusunda bulunuyor.Bunun üzerine bu sitenin kaldırılması google'den istiyorlar.Ancak google bu sitenin sadece Türkiye üzerinden erişimin engellenebileceğini ve her ülkenin kendine göre yasaları olduğundan diğer ülkeler adına böyle bir karar alınamıyacağını sölüyormuş.
Benim dün 5n1k'dan öğrendiğim bu ve gerçekten insanlar neden böyle bir site açarlar anlamam.Gerisi artık sizlere kalmış.ben sadece dün izlediğimi yazayım dedim
düzenlendi... Bazı arkadaşların dediği gibi bu sitenin reklamını yapmamak için linkini sildim