PheNo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ihale carsamba gecesi sonlanmis; persembe veya en gec cuma gunu odeme yapmaniz gerekirdi. Araya da haftasonu girmis. Odemeyi geciktireceginizi domain sahibine bildirmediyseniz haksizsiniz. Eger gecikmeyi bildirip onay aldiysaniz sorun yok.

Aslında ödeme yapamayacaksa ihaleye hiç girmemeliydi. Yada verdiği teklifin altına not düşmeliydi.

Diyelim ki, ödeme sıkıntısı o anda yoktu, 24saat sonra ihale sonlandığında ortaya çıktı. Bu durumda da ihale sonlandığında bir mesaj atıp, ihalenin kendisinde kaldığını ama ödemeyi salı günü (7gün) yapabileceğini belirtmeliydi.

Bu durumu belirtti, ama ihale tamamlandıktan 1gün sonra benim kendisine mesaj atmamı bekledi.

Şahsen ben böyle bir duruma düşmüş olsam ihale bana kaldığı gün satıcıya döner durumu izah ederdim. Satıcının 1gün sonra bana dönmesini beklemezdim.

Neyse, buraya kadar herşey normal. Bu noktaya kadar her şey hoşkarşılanabilir. Ama dün buraya gelip kendisine -rep verdim diye şikayet mahiyetinde serzenişte bulunması tam bir terbiyesizlik örneği.

Dün ödeme için son gündü. Kendisine 11:41 de şu mesajı attım:

"Selam,
dostum salı gününe kadar müsade istemiştin.

... hesap bilgilerimi gönderiyorum.
Ödeme yaptıktan sonra bana IHS bilgilerini de gönder lütfen...."

Arkadaş bu mesajımı okuduğu halde bana gün içinde bir cevap vermedi.
Okuduğuna eminim çünkü kendisi öğle saatlerinde onlinedı ve hatta bu linkte yeralan bir konuya da cevap yetiştiriyordu.

Bir sonraki mesajımı 20:10 attım. O anda kendisi yine onlinedı ve şunu sordum:

"ISPANAK ile ilgili bir cavanın olacak mı? Almayacaksan beklemeyelim boşuna"

bu mesajıma da yarım saat boyunca cevap gelmeyince. hem kendisine -rep verdim hem de bir önceki teklif sahibine dönüş yaptım.

Bir de "ödemeyi yapmak amacıyla nete girdim bir de baktım vs.. vs.." demez mi =)

Olay budur! Yorum sizin...