Edepsizin önde gidenleri olduklarını söyleyebilirim. Bir kaç sorunum oldu bu sorunlar sunucu kaynaklıydı. Sorunun giderilmesi için yaptığım görüşmelerde işlemin çözüleceğini söylediler sonra sunucuda bir değişiklik oldu ve açıklama maili gönderdiler gelen mail çok açıklayıcı değildi bunun için açıklama istediğim ticketa bir türlü cevap gelmedi telefonla baya bir arama sonucu ulaşınca amatör kullanıcı olduğumu ve benimle uğraşamayacaklarını söylediler. Bunun üzerine hesabın kapatılıp ödememin geri yapılması konusunda telefonda anlaştık ama ödemeyide geri yapmadılar.
Verdikleri sözü tutmadıkları için hakkınızda açıklamalar yapacağımı söylediğimde tehdit hoş değil diye mesaj gönderdiler. Tehdit etmediğimi yaşadığım sorunu başkalarınında yaşamaması için ve aynı sorunda bu kadar gevşek davranmamaları için olduğu düşüncesiydi. Ama her otu tehdit olarak algıladıkları için zaten anlaşmakta sorun yaşanıyor önce insan olacak konuştuğunuz kişiki anlaşabilesiniz.
Kafalarına göre ödeme yapamadıklarını ve ödemeyi ayın 15 ile 20si arasında yaptıklarını ödememide 15 ile 20 arasında yapabileceklerini söylediler. 15 ile 20si arasında ne ödeme yapıldı ne ödeme yapmak için çaba sarf ettiler hatta 20si de geçtikten sonra tekrar yazışmamızda ödemeyi yaptıklarını söylediler ama hesabıma herhangi bir ödeme gelmedi bunun üzerine aradığımda orda çalışan mete telefonu açtı selam verip ödememin yapıldığını söylediniz ama ödeme gelmedi dememle küfretmesi bir oldu tehditler savurdu adresimi istedi sen geldiğinde ara ben seni bulurum dedim arkadaşını göndereceğini geldiğinde beni ne edeceğini günümü göreceğimi falan söyledi ama ne kendi gelebildi ne arkadaşı gelebildi bu konuda haklılar tabii yürek isterdi gelmeleri gelebilmeleri nasılsa telefonda ya say söv as kes konuş konuşabildiğin kadar.
Bu aptığı terbiyesizlk üzerine Samet Bey ile görüşmek istedim geldiğinde aratacaklardı sanırım yaklaşık 1 aydır Samet Bey gelemedi yada arama tenezzülünde bulunmadılar paranında üstüne yattılar.
Bu açıklamayı okuduklarında tehdit olarak algılayacaklar yine ama kesinlikle tehdit değildir.