konun popülerliği yada emeğini alma konusu değil bana göre.
Bazıları çıkıyor ya şu siteye bakın uyanığa bakın rep almak için yapıyor bunu. yapsın abicim ne olacak ? seniin paranı mı çalıyor. googledan alıyor parayı sanki adamın cebinden çıkıyor para . sende yap aynı şekilde sende kazan. ille ziyaretçi ynalışlıkla tıklar mı ki diye oraya buraya reklam yerleştirmesindense
Az da kendi milletimizden insanları kayıralım . biz kendimiz yaparsak onasıl yapar bunu banlasınlar şikayet edelim vs. vs.. ne gerek var ? ille terslik mi yapacaksın gir israillilerin siteye yap ne yani bu türklerin para kazanmasına karşı gelmek ? amaç ne ? o kazanmayaınca sana daha mı çok para veriyor google ? 30-40 milyon site var , o site banlanınca sana daha mı çok reklam ücreti ödeyecek ?
Allah aşkına bırakalım bu işleri. herkes yazsın adsense den ben böyle yaptım daha çok kazanıyorum sizde böyle yapın diye . forum iyice bencilleşmeye başladı . bi şey oldumu bi konu açılıyor şikayet ne gereği var ?
ondan sonra en çok pc başında oturan biz olalım ama ne az parayı bize versin. neden çünkü google ye türklerle ilgili bir sürü mail gidiyor şikayet maili?
Hintlilier geçen dedi bi abimiz tık başı 10$ aldığı oluyormuş? alah aşkına hanginiz tık başına 3 $ gördü? kaç kişi bunu gören.
bırakalım bu tür şeyleri.
Sendika mı kurucaz gerek yok. forum var fıstık gibi. yaz abicim sorunu çözümüne ortak olalım. forum paylaşım bilgi alışverişi içindir . ama gün geçtikçe durum vaime gidiyor. özellikle yeni gelen üyelerin yeni işi bu oldu adsenseyi yanlış kullananları yazmak. konu sahibine değil sözüm yanlış anlaşılmasın .
Foruma eni üye alımı bir süreliğine dursun 1-2 ay bir ara durmuştu . gene dursun. millet bi otursun sadece iş yapanlar kalsın forumda. forumu dorum gibi kullananlar.
Hadi Selametle .
Bu sözlerimden Sonra ---- kullanıp yarası gocunanlar olursa canları sağolsun