Siz Saçmaalayın ozaman1
Alıntı
Saçma sapan sözler sarfediyorsun.
herkes Görüyor Kimin Saçma Sapan Konuştuğunu.1
Kim Savunuyor Acaba Allah Allah Bende Merak Ettim Şimdi
Alıntı
Umurumda mı benim İsrail.
Demekki Umrunuzda Sabahtan Beri Savunuyorsunuz.
Alıntı
Şeyime takıyor muyum ben İsrail'i.
Terbiyenizi Takının Lütfen
Alıntı
Savaş çıktığında benim bebeğimin mamasını sen mi vereceksin?
Benmi Çıkardım Git Kim Çıkardıysa Ondan İste. Bebeğine mamasını Alamıyacaksan Neden Sorumlusu Ben Oluyorum.
Alıntı
Sen süt bulacak mısın aç Türk bebeklerine?
Bu Millet Ne Açlıklar Attlattı.
Alıntı
Vay efendim kutsal kitaplarda yazıyormuş.
Kutsal Kitaplar Derken Siz pek Ciddiye Almıyorsunuz Sanırım. Kuranı Kerimde Yazdığı Zaman Ben Gerisi Bilmem Diğerleri Kimin Kitabı Onuda Bilmem. Kuranı Kerim Yeterlidir. Kaynak olarak. Karşılıksız İman. Budur zaten.
Alıntı
Hangi kitapta iranla israil savaşırsa cihat edin müslümanlar yazıyor.
Kuranı Aç Oku Kardeşim. Ama Türkçesinide Oku.
Alıntı
Senin gibiler uyduruyor bunları.
Sorması Ayıp Benim Gibiler Kim? sizin Gibiler Kim?
Alıntı
Yahudiler ve Müslümanlar 1967'den beri savaşıyor. 6 gün savaşlarını oku. Mısır Ürdün ve Suriye İsrail ile savaştı zaten. Ne oldu biliyor musun? İsrail topraklarını 4 katına çıkardı. Hem de Irak, Suudi Arabistan, Sudan, Tunus, Fas arap güçlerine destek veriyordu. Sen hala Yahudi Müslüman savaşı beklemeye devam et.
Bu yazı Neyi İfade Eder Biliyomusun? İnançsızığı Ve İslam Hakkında Sizinle Tartışma Yapılamıyağını.
Alıntı
Sizin gibi olmayan herkese İsrailci dersiniz, ergenekoncu dersiniz, Allahsız dersiniz, vatan haini dersiniz.
ya Arkadaşım Bizim Gibiler Kim Sizin Gibiler Kim Sen Burda Bana İsrail Bitti Ergenekonun Avukatlığınımı Yapmıya Başladın?
Alıntı
Önce bir aynaya bak kardeşim. Bana bilgisiz diyen 20 yaşındaki kardeşim. Önce kendine sor sen ne biliyorsun acaba?
Senden Çok Şey Bilmesemde Doğru Olanları Biliyorum Oda Yeter Bana .
Sen Bilgili Ol Benden Ben Senden Bilgisiliz Olayım Ama Doğrularla Bilgisiz Olayım.