Suhutlu03 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben Putprerestmi Dedim ? Yoksa SiziN Anlamnızdamı Bi Sorun var Konuyu Niye Bi Dağıtma Hevesi Var sizde?

Kaç Tane Türk Ülkesinden Yada Avrupa Ülkesinden geliyo?
2.cisi Ben Size Gireceksiniz demedim. Girerim dedim Yani Kendimden Bahsettim.
Senin Ülkence Amerikan Askeri Var 93 te Senin Helikopterini Senin Ülkende Düşürdü Ozaman Yapmadında Şimdimi Aklına Geldi Savaşa Girecen ?
Hocam. Amerikan Askeri Hala. Türkiyede İrana Yapacağınız Muameleyi Yapında Göreyim.
Diplomasi Dediğiniz? dediğiniz Şey Türkiyede Nasıl İşlemekte Görüyoruz savaş Durumundada Böyle İşlerle Vay Halimize. ..
Birde İsraile iran Tarafından Açılan Savaş Diplomasi Değil Din Savaşı olur. Yahudi ve Müslüman Buna Hırıstiyanlarda Dahil olur bunuda Düşünün.
neyse Kısa Keseyim..
Boşnaklar Sırplarla savaşırken din savaşı olmadı, Çeçenler Ruslarla savaşırken din savaşı olmadı, Türkler Rumlarla savaşırken din savaşı olmadı da İran İSrail ile savaşınca mı din savaşı olacak.

Sen 93'te kaç yaşındaydın böyle örnekler veriyorsun? 93'te yıkılan Rusya'nın ardından saldırsaydın ABD'ye. Böyle hamasi işleri geçin. Amerika Türkiye'yi işgale kalksın yanıtını alır. Diplomasi dediğin güçlünün dünyayı yönetmesidir. Sen de bir güç olana kadar güçlüler arasında denge politikası güdersin gidip bir süper güce savaş açmazsın.

İran İsrail savaşı din savaşı olursa Amerika Rusya ve Çin müslüman olmadığı için kazanma şansını yüksek görme arkadaşım. Hayat din penceresinden bakmayın sadece. Eğer arapların dini güçlü olsaydı hıristiyanla işbirliği yapıp Halifeyi satmazlardı. O yüzden halifeyi satan Arapları din kardeşi sayıp peşinden savaşa sen girebilirsin ama bu ülkenin çoğu araplara da büyük hayranlık beslemez.