Kıbrıs davası bizim davamızdır. Türk davasıdır. Orada yaşayan Türkler putperest değiller. Ama hiç bir müslüman ülkeden ses gelmiyor. Hepsi Rum kesimiyle diplomatik ilişkilere sahipler. Buna tüm arap devletleri de dahil.
Hiç bir Arap devleti ne Karabağ konusunda ne Kıbrıs konusunda bizim yanımızda değilken biz bir savaş durumunda neden İran'ın yanında olacağız. Ne güzel memleket. Ben Rumlarla savaşırken kimse benim yanımda durmasın. Ben Kurtuluş Savaşı verirken arap şeyhleri Lawrencelar ile çay içsin. Sonra İran savaş çıkarırsa İran'ın yanında olacakmışız.
Yok öyle dava müdür. Benim ülkeme sınırlarıma bir tek asker girerse o ülke kim olursa olsun savaşa gireriz. Ama birini seçmek zorunda bırakılacakmışız. Benim ülkeme İran askeri de girse, İsrail askerinin göreceği muamelenin aynısını görür merak etme.
Bir savaş çıkarsa ne İsrail'in yanında dururuz, ne İran'ın yanında.
Diplomasi de işimize kim gelirse onun yanında dururuz.
Hocam ben Putprerestmi Dedim ? Yoksa SiziN Anlamnızdamı Bi Sorun var Konuyu Niye Bi Dağıtma Hevesi Var sizde?
Kaç Tane Türk Ülkesinden Yada Avrupa Ülkesinden geliyo?
2.cisi Ben Size Gireceksiniz demedim. Girerim dedim Yani Kendimden Bahsettim.
Senin Ülkence Amerikan Askeri Var 93 te Senin Helikopterini Senin Ülkende Düşürdü Ozaman Yapmadında Şimdimi Aklına Geldi Savaşa Girecen ?
Hocam. Amerikan Askeri Hala. Türkiyede İrana Yapacağınız Muameleyi Yapında

Göreyim.
Diplomasi Dediğiniz? dediğiniz Şey Türkiyede Nasıl İşlemekte Görüyoruz

savaş Durumundada Böyle İşlerle Vay Halimize. ..
Birde İsraile iran Tarafından Açılan Savaş Diplomasi Değil Din Savaşı olur. Yahudi ve Müslüman Buna Hırıstiyanlarda Dahil olur

bunuda Düşünün.
neyse Kısa Keseyim..