Suhutlu03 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Tanısa Ne olur Demedim . Tanımadıda Bişi yapabiliyormu Dedim.
Burda İranı Seçin Diye Bişi Dediğimide hatırlamadım Demek istediğim Neden Bu israili Savunma Çabası Bu Konuda var. Önünüze 2 Seçenek Koysalar. Ya Bu İkisini Seçeceksin Sonuca Bakacan Yada Yok Olacaksın Diye ? Siz hangisini Seçersiniz?
Ben Şahsen İranı Seçerim Ölürsemde . Şehid Olurum. Diye Düşünüp iranı Seçerim. Kaç Tane Ülke Kıbrısı Tanıdıda ? İran Tanısın ? Dünyaya Bakın Sayın hocam Türkiyeyi Sallayan Kaç Ülke Var . Bana gösterin Bugun Türkiyenin Yanında Duranda Karşısında Duranda Aynı . Ancak Bazıları İçin Bahsettiğim Şekilde İstinalar Vardır.
Bazı Şeylerde Var onları Açıklasam konu Çözüme Kavuşur(kıbrıs Konusu) Ama R10u Seviyorum. Banlanmakta İstemiyorum .
.Kolay Gelsin.

Kıbrıs davası bizim davamızdır. Türk davasıdır. Orada yaşayan Türkler putperest değiller. Ama hiç bir müslüman ülkeden ses gelmiyor. Hepsi Rum kesimiyle diplomatik ilişkilere sahipler. Buna tüm arap devletleri de dahil.

Hiç bir Arap devleti ne Karabağ konusunda ne Kıbrıs konusunda bizim yanımızda değilken biz bir savaş durumunda neden İran'ın yanında olacağız. Ne güzel memleket. Ben Rumlarla savaşırken kimse benim yanımda durmasın. Ben Kurtuluş Savaşı verirken arap şeyhleri Lawrencelar ile çay içsin. Sonra İran savaş çıkarırsa İran'ın yanında olacakmışız.

Yok öyle dava müdür. Benim ülkeme sınırlarıma bir tek asker girerse o ülke kim olursa olsun savaşa gireriz. Ama birini seçmek zorunda bırakılacakmışız. Benim ülkeme İran askeri de girse, İsrail askerinin göreceği muamelenin aynısını görür merak etme.

Bir savaş çıkarsa ne İsrail'in yanında dururuz, ne İran'ın yanında.
Diplomasi de işimize kim gelirse onun yanında dururuz.