Hocam bana şunun açıklamasını yap.
Orada linki duruyor.
İRAN İSLAM CUMHURİYETİ Akdeniz'de bir adanın Müslüman Kısmını tanımıyor orada büyükelçiliği yok. Ama hıristiyan Rum kısmını tanıyor hem orada büyükelçiliği var hem de o hıristiyanların Tahran'da büyük elçilikler var.
Ve sen buna normal diyorsun. Tanısa ne olur diyorsun.
O zaman ben de sana derim ki İran İsrail ile savaşa girerse ben niye İran'ı seçeyim?
İsrail'i seçerim demiyorum bak. İran'ı neden seçeyim?
Eğer dini siyasi coğrafi açıdan müttefik olsaydı Kıbrıs davasında katledilen binlerce Müslüman Kıbrıs Türk'üne de sahip çıkar Rum kesimini tanımazdı.
İran'ın yanında savaşa girerim, Ahmedinejad büyük lider diyen bir arkadaş çıksın bana İran İslam Cumhuriyeti neden bir adadaki Müslümanların yaşadığı Devleti tanımaz da hıristiyanların yaşadığını tanır açık açık anlatsın?
Hocam Tanısa Ne olur Demedim . Tanımadıda Bişi yapabiliyormu Dedim.
Burda İranı Seçin Diye Bişi Dediğimide hatırlamadım Demek istediğim Neden Bu israili Savunma Çabası Bu Konuda var. Önünüze 2 Seçenek Koysalar. Ya Bu İkisini Seçeceksin Sonuca Bakacan Yada Yok Olacaksın Diye ? Siz hangisini Seçersiniz?
Ben Şahsen İranı Seçerim Ölürsemde . Şehid Olurum. Diye Düşünüp iranı Seçerim. Kaç Tane Ülke Kıbrısı Tanıdıda ? İran Tanısın ? Dünyaya Bakın Sayın hocam Türkiyeyi Sallayan Kaç Ülke Var . Bana gösterin Bugun Türkiyenin Yanında Duranda Karşısında Duranda Aynı . Ancak Bazıları İçin Bahsettiğim Şekilde İstinalar Vardır.
Bazı Şeylerde Var onları Açıklasam konu Çözüme Kavuşur(kıbrıs Konusu) Ama R10u Seviyorum. Banlanmakta İstemiyorum .
.Kolay Gelsin.