Suhutlu03 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Sadece Bir tek Şey Soracam Bundan 100 Yıl Önceki Türkiye İle Günümüz Türkiyesi? aynımı Ve İran Aynımı? bende Biliyorum Arabların Kendi Devletimizi Kuracaz Diye Osmanlıyı Sırtlarından Vurduğunu Peki Vurdularda ne Oldu? Hepsi İngiliz İspanyol Sömürüsünden Kurtulamadı? Kurtuldada Benimmi? haberim Yok Yoksa .
Kıbrısı Tanımıyomuş? Kıbrıs Akdenizdemi? Orda Duruyo Ve Kimse Dokunamıyormu? Tanısın Tanımasın ? Onun orda Varlığını Zorlada Olsa Kabul Edio Dimi?
şii olunca Müslümanlıktan menmi? olmuş oluyo Bunu anlamış değilim Hala.
Pkk bitmiyorsa Bunun Sebebi? iranmı? bunun Sebebini iyi Araştırın Bu Konuya Onlarca Belgesel Yapıldı . Benmi Çektim İran Sınırından askerleri PKK'nın Bölgesel Toplantı yaptığı Kamptan . İranmı Dedi çıkın benim topraklarımdan diye ? Pkk Konusunda Tam Bir Bilgi Sahibi olun Önce Pkk Başındaki? kim Bunuda Öğrenin Aslını neslini.
Ermenistanın Karabağa Girdiğinde Türkiyeninmi Ses Çıkarmasımı lazım İRanınmı?
Bakın Burda İran Savunuculuğu Yapmak istemiyorum.
Savaş Turunamı Çıkmak istiyorsunuz Çıkın Bugun Sokağa . Görün Savaş Turunu Bugun Doğuda Okul Yok Diye Sağlık Ocağı Yok Diyenler Manisa Merkez Pınar Köy gidin Bakalım Orada Bir Zehirlenin Hastaneye Gidene Kadar Yaşıyacakmısınız? Zaten şuan Türkiye Savaştan Çıkmış bir Ülke Gibi Açlık Gırla Gidio . Millet İşşizlikten Sürünüo.
Ben çağın Farkındayım . Sanırım Siz Değilsiniz. Çağın farkında.
Ben Webmasterim Veya Şunu Biliyorum Bunu Biliyorum Demedim .
Ben Olmaya Çalışan biriyim Sizler Daha Fazla anlarsınız javadan Vbulletinden Kaç Tane Türk Çıktıda Forum yaptı Hanginiz Destek Verdiniz Şunu Geliştirelim Bunu Geliştirelim Diye Yapanlara Destek Verdinizde de Burda Bana Akıl Veriyosunuz? .
Fikrin Temeli islam'dır ..... daha Fazla Beyan Arıyorsanız . PM atın . Yardımcı olurum.
Hamas Felanda Bilmem Ben. Biliyorsanız Benide Bilgilendirin Lütfen.
Hocam bana şunun açıklamasını yap.
Orada linki duruyor.
İRAN İSLAM CUMHURİYETİ Akdeniz'de bir adanın Müslüman Kısmını tanımıyor orada büyükelçiliği yok. Ama hıristiyan Rum kısmını tanıyor hem orada büyükelçiliği var hem de o hıristiyanların Tahran'da büyük elçilikler var.
Ve sen buna normal diyorsun. Tanısa ne olur diyorsun.
O zaman ben de sana derim ki İran İsrail ile savaşa girerse ben niye İran'ı seçeyim?
İsrail'i seçerim demiyorum bak. İran'ı neden seçeyim?

Eğer dini siyasi coğrafi açıdan müttefik olsaydı Kıbrıs davasında katledilen binlerce Müslüman Kıbrıs Türk'üne de sahip çıkar Rum kesimini tanımazdı.

İran'ın yanında savaşa girerim, Ahmedinejad büyük lider diyen bir arkadaş çıksın bana İran İslam Cumhuriyeti neden bir adadaki Müslümanların yaşadığı Devleti tanımaz da hıristiyanların yaşadığını tanır açık açık anlatsın?