By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet ukraynadayım.

2 yıldır burdayım. dedemin yaşı kadar ilişkim oldu.ukrayna kızlarını benden iyi bilen yoktur heralde.ama bu kız biraz şehir dışından birisi yani nasıl anlatayım ukraynalı yada ruslar gibi değil.bizim kültürümüze ayak uydurabilecek birisi. bu yaşına kadar 1 tane sevgilisi olmuş.çıkmadan önce 6 aydır tanışıyorduk çıkmaya başlamadan 2 gün önce telefon numarasını alabildim. böyle anlatmaya çalışayım...slav kızlarını bir tek şekilde kendinize bağlayabilirsiniz ; para, eğlence , ve 2 gün ilgi 3 gün umursamaz tavır takınarak.

türklerin böyle birşey yapacağını hatta yaptığına çok kez şahit oldum her seferinde de kınadım. ama insanın kendi başına gelince fıttırıyor..şimdi yanımda olsa of diyorum ya 2 yıldır kavga felan etmiyorum 2 yılın acısını çıkartırdım..
Benim hatun da seninkine yakındı Rovenki diye küçük bir şehirde büyümüştü. Aynen senin gibi düşünüyordum ama slav kızlarında garip bir durum söz konusu. Bir sevgilileri olsun ama aynı anda tüm diğer erkeklerin de gözdesi olmak istiyorlar. Yani bir adamın onu götürmek istediğini bildiği halde onunla arkadaşlığa devam ediyorlar. Hatta bizim gösterip de vermemek dediğimiz durum. Sen benden daha tecrübelisin. Şunu farkettim Slav kızlarından inanılmaz süper arkadaş oluyor. bir arkadaşa fikir danışacağında yardıma ihtiyacın olduğunda dostlukları süperler. Lakin sevgili oldun mu yandın.

Normalde senin hatuna bu sözü söyleyen bir adam yolunu yapıyor demektir. Kız da bunu anlar. Ve senden önce de bu çocuğu tanıdığına göre önceki ilgisini de biliyordur. Ama sen hayatına girince onu direk silmek bloklamak yerine seninle ilişkisini tartışmış. Hadi tartıştı diyelim bunu yok sayması gerekirken gelip sana ne yaptığını da anlatıyor. Ya sana gaz vermek isteyen zeki bir kız (ki slav kızları çok zekidir aptal sarışın orası için söylenmemiş) ya da gerçekten safça ağzından kaçırmış böyle işlerin Türkle için cinayet sebebi olduğunun farkında değil sanırım.

Ama kendien hakim ol. O kız senin karın falan değil. Kız adamla seninle olan ilişkisini konuşmuş. Adam direk kızı rahatsız etme duruma girmemiş. Yani hatuna açıkça konuş. Hayatında sana flört etme amacıyla yaklaşan veya öyle yaklaştığından şüphelendiği insanları çıkarmasını söyle. Yoksa bu gibi durumlar tekrar başına gelir. Bizim erkeklerin %99'u ukraynalı kızlara götürmek için yaklaştığından o kızların da duyguları olduğu ciddi ilişkilere girebileceği ve saygı göstermesi gerektiği gerçeğini unutuyorlar.