Ukrayna'da mısın müdür?
Yalnız şu konuda uyarayım Ukraynalı kızlar da flörtü sever. Yani senin hatunun normalde bu işi sana duyurmadan bu elemanla ilişiği kesmesi lazım. Ama Ukraynalı kızların kitabında bu yok. Karşılarındaki adamın kendilerine yazdığını bilerek, biriyle ilişkileri varsa bile muhabbete devam ediyorlar.
Evlenmeden önce Ukraynalı 2 sevgilim oldu. Tanıştık görüştük ama bize ters bir karakteri var bu slav kızların ilgi görünce zayıflaşıyorlar.
Bir de Türk Türke yapar mı demişsin

)) Asıl Türkler yapıyor. Benim hanıma mesaj atıyorlardı şerefsizler hem de gelinlikli fotoğrafı olduğu halde. Bir iki büyük olaydan sonra Hanımın profiline kendi resmimi koydurdum.
evet ukraynadayım.
2 yıldır burdayım. dedemin yaşı kadar ilişkim oldu.ukrayna kızlarını benden iyi bilen yoktur heralde.ama bu kız biraz şehir dışından birisi yani nasıl anlatayım ukraynalı yada ruslar gibi değil.bizim kültürümüze ayak uydurabilecek birisi. bu yaşına kadar 1 tane sevgilisi olmuş.çıkmadan önce 6 aydır tanışıyorduk çıkmaya başlamadan 2 gün önce telefon numarasını alabildim. böyle anlatmaya çalışayım...slav kızlarını bir tek şekilde kendinize bağlayabilirsiniz ; para, eğlence , ve 2 gün ilgi 3 gün umursamaz tavır takınarak.
türklerin böyle birşey yapacağını hatta yaptığına çok kez şahit oldum her seferinde de kınadım. ama insanın kendi başına gelince fıttırıyor..şimdi yanımda olsa of diyorum ya 2 yıldır kavga felan etmiyorum 2 yılın acısını çıkartırdım..