arkadaşlar herifin biri benim kız arkadaşıma asılıyormuş.sonra facede ilişkisi var dalgasına çevirdik. benim kıza( ukraynalı ) onu gerçekten seviyormusun demiş kızda evet hemde çok demiş. o dumkofda inanmıyorum demiş.kızda geldi bana söyledi.bende kızdım işte.tamam dedi sileceğim faceden görüşmeyeceğim dedi. bende bugün silme yarın sil dedim. esat dedi sanada birşey anlatılmıyor ben seni seviyorum felan dedi. tamam sorun yok ya felan dedim.neyse işte bu akşam buldum bu veledi face'den yazıştık ;
ben 08 Haziran, 16:35
s.a ben alyonanın sevgilisiyim. bi sorunmu var gardaş alyonayla ?
geri zeka 08 Haziran, 22:08 Şikayet Et
nerden cikti birader? sorun falan
ben 09 Haziran, 00:34
sen : onu seviyormusun demişsin
o da : evet seviyorum demiş
sende inanmıyorum demişsin
doğrumudur ?
geri zeka 09 Haziran, 01:24 Şikayet Et
dogru
ne olduki problem istiyorsan benim için sorun degil.
Ancak böyle sorun olmasini ben şayet kendim isteseydim sorunu çıkarırdım.Konuyu kapatalim ne sen beni taniyorsun ne ben seni.Oldu biti unuttuk gitti.Tahminimce benden küçüksün. Allah'a emanet ol.
ben 09 Haziran, 01:42
sorun yaratmak problem değil. gerekirse sen değil kralın olsa arza çıkartırım.demirden korksak trene binmezdik hesabı. en son iş o. anlamadığım nokta sende türksün bende türküm. ben senin kızına böyle birşey yazsam hoşuna gidermi ? alyonayla konuşmalarına dikkat edersen problem çıkmaz.
sende allaha emanet ol.
geri zeka 09 Haziran, 01:52 Şikayet Et
Kızla Konuşmuyorum zaten bu 1
2.si ben tanıdıgımda sen Alyonayi tanımıyordun bile.
KONU KAPANMISTIR
Benden Herhangi bi durum söz konusu olmaz.B daha böyle konularda bana bişe yazma.Başına büyük bela Açma.Bu arada ben kimseyi tehdit etmem.Birinin başına bela acacaksam en başta söylemem.
Kendine iyi bak kardeşim.
ben 09 Haziran, 01:59
komikkk

nerde büyük bela ? açsan ne olur açmasan ne olur ? benim burda kaybedecek birşeyim yok.ama yanarsam tek yanmam.
yarın saat 7 de türk mekanındayım. görmek isterim nasıl bi belaymışsın.kıçını kaldırda gelip bi göster bi zahmet. klavyeden olmuyor böyle.
geri zeka 09 Haziran, 02:00 Şikayet Et

sadece gülerim.Allah'a emanet ol.Bekleme gelmem.
ben- 09 Haziran, 02:05
tahmin etmiştim. dikkat et kendine!!!!!!
böyle konuşma geçti. gelmiyor ********.
elbet bi yerde karşıma çıkarrrrr...
kız için felan demeyin arkadaşlar seviyorum ne yapayım kızda seviyor.
hayır sinir olduğum nokta hepimiz gurbetteyiz burda yani ukraynalı rus yada nebilim afrikalı biri yapsa onların kültür,karakter anlayışı bu der geçerim şurda bir avuç türküz türk türke bunu yaparmı ya ?
elbet karşılaşırız bi yerde.
bide herif benden 2 yaş büyük olacak.dengesiz herif. çocuğun tipi görseniz zaten sırf tipi yüzünden 5 posta dayak atarsınız. daha önce görmüştüm facede o zamanda sinir olmuştum buna şimdi bide bu olayda onun adı geçince elime bi geçse neler yaparım düşünün...