Suhutlu03 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Türkiyenin Bulunması Gereken yer Bana Göre
İranın Yanıdır .

Hocam Konuyu İnceliyorum Ama Ne Bu İsraili Kayırma Çabalarınız? Anlam Veremedim ? İsraildemi Çalışıyorsunuz? Dünyaya Hükmeden Osmanlı İmparatorluğu nasıl kuruldu fikriniz varmı acaba ? Beylikle kuruldu Bunu Biliyor iseniz Başka söze gerek varmı? Osmanlı İmparatorluğu Sizce bir Türk Devleti Yoksa İslam Devletimiydi? .
Bugun İran İsrail İle Savaşa Girse Eminim . Amerikanın Karşısında Olanlar İranın Yanında Olacaktır. İranın israile Savaş Açması Amerika İle Savaşmasıdır . Amerika İranla savaşırken İnanın . Yukarda Arkadaşında Belirttiği Gibi Rusya Çin Japonya Bunlar aaa Savaşşınlar canım bize Ne Demiyeceklerdir. Eğer Hükümet Bugunkü çizgisinde Gider İse Türkiyede İranın yanında Olacaktır Ve Siyasi Coğrafi Ve Dini Olarakta Olmak Zorundadır. Bunlar Benim Düşüncelerim .
Birde Şunu Söylemek istiyorum Size Sorsalar Ve imkan Verseler Savaşa Gireceksiniz ve Siz Hangi Tarafa Geçerseniz O Taraf Kazanıcak ? İran mı Yoksa israil mi çok merak ediyorum . hangisini Seçersiniz?

İkinci Dünya Savaşında bize sordular hangi tarafı seçiyorsunuz diye? İki tarafı da seçmedik savaş bitene kadar.
İran'ı İslam Devleti zannedenler kendini Osmanlı'nın torunu zannedenler açıp tarih okusunlar. İran'ın elleri Osmanlı Coğrafyasında ne işlere karışmış bir öğreniversinler. Kimse Yahudi değil burada. Ama her müslümanın yanında savaşa mı gireceğiz? Sen Kıbrıs'a çıkarken hangi arap devleti destek oldu? 30 sene oldu bir tane arap ülkesi Kuzey Kıbrıs'ı tanımadı.
İRAN KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİNİ TANIMIYOR. SOR BAKALIM KENDİNE İRAN KIBRIS MESELESİNDE SİYASİ COĞRAFİ VE DİNİ AÇIDAN KİMİN YANINDA DURMALI??

Buyrun size link
http://www.mfa.gov.cy/mfa/embassies/...n?OpenDocument

İran da Amerika gibi kendi devrimini ihraç etmeye çalışan emperyalist bir devlettir. Hem de şiidir. İran'ı da kendi gibi müslüman sayanlar önce kendi dinlerini öğrenmekten başlasınlar. İran'ın derdi Filistin falan değildir bölgede elini kolunu sokabileceği kendine bağımlı devlet ve örgütler üzerinden kendi rejimini ve politikalarını ihrac edebilmektir. Bugün Türkiye ile ittifak arıyorsa nedeni bölgede kendini yalnız hissetmesidir. Hani arap devleti İran'a destek oluyor? Nedenini düşündünüz mü hiç?

Sen de bana şu sorunun yanıtını ver bakalım. Her gün şehit verirken Kuzey Irak için PKK'ya karşı böyle savaş naraları atamıyorken, Ermenistan Karabağ'ı işgal ettiğinde sesini çıkarmıyorken Filistin için İsrail'e savaş açmaktaki hevesiniz nedir? Kimi kimden kurtarıyorsunuz? Osmanlıyı İngilizlere satan, sonra O ingilizlerin getirdiği Yahudilere topraklarını satan Filistinliler için mi savaşa gireceğiz?

Böyle savaş muhabbeti yapanlara 1 hafta savaş turuna çıkarmak lazım. Dünyanın savaş yaşanılan bir ülkesinde elektriksiz, susuz, yiyeceksiz, can korkusu ile gezdirmek lazım.

Bir de Osmanlı Beylik olarak kuruldu diyorsun da hangi çağda yaşadığımızı farketmiyorsun herhalde.

Osmanlı Beylik olarak kuruldu diyen kardeşim. Oturun en kral javayı öğrenin batıya program yazıp size bağımlı hale getirin, en kral php'yi öğrenin vbulletin'in forum pazarını elinden alın, en iyi yazılımı sistemi siz geliştirin yabancılara site satın parası olan sistemi olan gücü olan yazılım şirketleri haline gelin. Uluslararsı piyasada itibar gören kaç Türk programı eklentisi yazılımı donanımı var? Oturun yazın da Osmanlının torunu olduğunu anlayayım.

Sizin webmasterınızın programcınızın, sanayicinizin, işçinizin, üniversitenizin dünyadaki yeri neyse, Türkiye'nin de askeri ekonomik ve siyasi gücü ancak o kadardır. Böyle hamasi yazılar ile olmuyor. Yazdıklarınızda sadece fikir var. Bilgi ekleyin de anlayalım fikrin bir temele dayandığını...