fenArt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İran'da kendisi girmez savaşa meraklanmayın.
Büyük bir ihtimal 3'lü ittifak kurulur.
İran - Rusya - Çin
Türkiye hangi safta olur onu bilmem.
Hocam Türkiyenin Bulunması Gereken yer Bana Göre
İranın Yanıdır .

HyperFt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Komik çocuksun çok komik

sizin gibi gerçekleri görmezden gelerek toz pembe hayallerde yaşamıyoruz en azından.İran yalakası olmuyoruz.

Sen merak etme biz filistinde bundan önce binlerce türkü kaybettik İsrail ile savaşırken.Senden çok yas tuttuk onlar için ama yine de gerçeklerin arkasındaydık.İran yalakalığı yaparak şöyle olur böyle olur demedik.Ben sizin gibilerin onlara yas tuttuğunu hiç görmedim.Senin toz pembe söylemlerinin ardında seninle aynı safı tutmuş kişilerin içini bilirim ben.

Aşşağıdakileri oku bakalım.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Arap-%C...C5%9Flar%C4%B1
http://tr.wikipedia.org/wiki/Alt%C4%...va%C5%9F%C4%B1

Filistinde ötermiş değil mi o ufacık devletin borusu? Neymiş ufaklık, bilmeden konuşmayacakmışız, biyerlerden aldığımız gazı öyle her bulduğumuz yerde ortalığa saçmayacakmışız, kraldan çok kralcı olmayacakmışız.
Hocam Konuyu İnceliyorum Ama Ne Bu İsraili Kayırma Çabalarınız? Anlam Veremedim ? İsraildemi Çalışıyorsunuz? Dünyaya Hükmeden Osmanlı İmparatorluğu nasıl kuruldu fikriniz varmı acaba ? Beylikle kuruldu Bunu Biliyor iseniz Başka söze gerek varmı? Osmanlı İmparatorluğu Sizce bir Türk Devleti Yoksa İslam Devletimiydi? . Osmanlı Bir İslam Devletiydi . Ve Bugun İran Savaşa Girse Bir Çok İslam Devleti Ve Çoğunluğun Müslüman olduğu Devletler Açıktan yada kapalıdan İrana Destek Verirler Emin olun Vede Vermek zorundadırlar .
Bugun İran İsrail İle Savaşa Girse Eminim . Amerikanın Karşısında Olanlar İranın Yanında Olacaktır. İranın israile Savaş Açması Amerika İle Savaşmasıdır . Amerika İranla savaşırken İnanın . Yukarda Arkadaşında Belirttiği Gibi Rusya Çin Japonya Bunlar aaa Savaşşınlar canım bize Ne Demiyeceklerdir. Eğer Hükümet Bugunkü çizgisinde Gider İse Türkiyede İranın yanında Olacaktır Ve Siyasi Coğrafi Ve Dini Olarakta Olmak Zorundadır. Bunlar Benim Düşüncelerim .
Birde Şunu Söylemek istiyorum Size Sorsalar Ve imkan Verseler Savaşa Gireceksiniz ve Siz Hangi Tarafa Geçerseniz O Taraf Kazanıcak ? İran mı Yoksa israil mi çok merak ediyorum . hangisini Seçersiniz?