konu bırazdan sılınecegı ve banlanması gerekenler banlanacagı ıcın son kez sunu soyluyeyım zulme karsı ayakta duran dırenen hrıstıyan yada musluman her kımse onu desteklerım
konuyu acan arkadasımıza bılhasıl tesekkur ederım ınsanların hala haksızlıklara karsı kendı bıldıklerı sekılde mucedele etmeyı goze aldıklarını bır kez daha hatırlatıgı ıcın
ayrıca kendı mıletını hor gorup ınsanları egıtımsızlıkle suclayanları lanetlıyorum kralmıs uzmanmıs gıbı takılanları lanetlıyorum
basıt bır memurun 2 . ünıversıtesını bıtırmek uzere olan ogluyum
babam basıt bır memurdu orta okul mezunuydu
sımdi o cok egıtımlıyım dıyenlere bır atasözu
ben sana valı olmazsın demedım adam olamazsın dedım
Sen almışsın borunu öttürüyorsun.Bizim konuştuklarımızdan hiç çıkarılmayacak anlamlar çıkarıp kendini haklı göstermeye çalışıyorsun.Senin hakkını yeni savunmaya başladığın ülkenin hakkını biz yıllardır savunuyoruz.Sizin görüşünüzdeki insanlar bizim görüşümüzdeki insanlar oraya gittiklerinde terörist demiyorlarmıydı? Bizene Filistinden demiyorlarmıydı? Orası Komünist yuvası demiyorlarmıydı? Biz kendi milletimizi suçlamıyoruz, hor görmüyoruz.Sadece senin gibi cehaletin son model treninden inmeyenlerle tartışıyoruz.Dikkat et seni de suçlamıyoruz.Hadi şimdi uyuyalım sonra devam ederiz.
Alpero yaz yanına ironi falan diye başka anlam çıkarı verir bunlar.