advaldo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Benim yorumum seni ilgilendirmez 2.cisi emin ol sizin gibilerden daha çok okur daha çok bilirim

Sizin gibi Türkiye nin yok olmasına meraklı olanlara varya Türk kimliği veripte dolaştıranlara yazıklar olsun

İnan bana Şu dünyada Türkiye`ye hiç bir ülke tek başına buna çinde dahil kafa tutamaz..

Zamanında 20 milyon nufusumuz varken 10 ülkenin bize karşı çıkamadığınız unutmayın..

O zamanda bomba vardı atsalardı çanakkale boğazında nasıl indirdik gemilerini hatırlayın

İnan bana şu 70 milyon tek yürek olur savunur bu ülkeyi ha birilerinin işe gelmiyorsa başka ülkeye burası Türkiye
Sana eğitim verenlere yazıklar olsun.
Bu ülkeyi babanın malı mı sanıyorsun sen?
Ne kadar okuduğunu belli ediyorsun yorumlarında siyasi tariih coğrafi askeri hiç bir bilgi yok.
Bilgisi olmadan fikri olan adamlarla tartışmam.
Senin bol bol okuman lazım.
Konvansiyonel savaş artık ne şekilde yapılıyor öğrenmeden ilkokul şiirleri kıvamında hamasiyetle İsrail e savaş açarsan ne olur görürsün.
Ülkenin gücünü bileceksin. Güç olana kadar da denge politikası güdeceksin. Yoksa kıbrıs harekatında kendi gemini batırırsın tıpkı Çanakkale savaşında batırdığın düşman gemileri gibi...
Bu ülkenin işgal edilmesine gerek yok zaten. Senin elektrik santrallerini barajlarını, su depolarını, köprülerini, tren yollarını, kara yollarını, yiyecek depolarını, ormanlarını vururlar. Orta çağa geri döndürürler.
70 milyon da bir yardım örgütü gelse yiyecek getirse diye beklemeye başlar.
Ama senin için sorun değil senin düşünce yapın hala orada yaşıyor gibi...