iyide hocam sana konuyu acan davetıyemı gonderdı gel konuya yorum yaz dıye madem bu adam delı dengesız ve gereksız neden yoruyorsun kendınıde bu kadar yorum yazma geregı duyuyorsun hocam mesala ben mahale kabadayısı sevmem ama ıs guzar ınsalarıda sevmem
Konu açan kişinin tapulu malı mıdır? Buraya konu açması için kendisi davetiye mi almıştır? Sizi benim mesajıma yanıt vermeniz için davet mi ettim? Bu forumda her iş davet ile yapılmıyor davet edilmeyen işgüzar mı oluyor? TDK sözlüğe bakın işgüzarın tanımı nedir diye.
Bu adamı dengesiz ve deli bulduğum için yazıyorum. Kendi halkını çıkarları için değil ortadoğudaki emperyalist emelleri için politika üreten bir adam. Amerika nasıl ortadoğuyu yönetmek istiyorsa İran da ortadoğuda kendine bağımlı ülkeler örgütler kurmanın peşinde. Amerikan emperyalistine dur İran ermperyalizmine geç mi diyeceğiz?
Bu adamı seven sempati duyanların şahsına mı hakaret etmişim. Kimdir bu adam ülkemizde bir makamı mı vardır? Dini açıdan dokunulmazlığı mı vardır? Kime deli diyip kime deli demeyeceğimize hayran sayısına bakarak mı karar vereceğiz? İsrail deki katillerin de milyonlarca hayranı vardır ama katil diyebiliyoruz değil mi?
Ortadoğuda uzlaşma değil çatışma politikası güden anti demokratik baskıcı şii bir rejimin başındaki adama laf söylemeyi İsrail yandaşlığı olarak yutturamazsınız bu forumda...