Merhabalar ;

18/20 yaşları arasında oyuncular aranıyor... (Bayan)

Olayı kısaca anlatayım,bir tane aşk sitemiz var,bu site için reklam çekmeye karar verdik,bu reklam sayesinde popüler olmak istiyoruz...

Hepimiz GG reklamlarını biliyoruz,hani aldatılan bayan ve aldatan erkek hikayesini,işte ona benzer bir reklam filmi çekilecektir veya çekimle bizlere yollanıcaktır...

Görüntüler tamamen amatör bir kamera veya web cam ile (sesli) bir şekilde çekilmiş olması gerekmektedir.

İlk çekimler için bayan olsun istedik,şöle emocu dile ile konuşabilecek,biraz rükü biraz janjanlı bişeyler olsun istedik,daha sonrası erkek arkadaş ile aynı reklamı çekebiliriz..

Şimdi istediklerimize gelince 5 adet çekim istiyoruz arasında oylama yapıcaz sonrası ise beğendiğimiz çekim yıldızına 500 tl Nakit para göndereceğiz,evet hediye 500 tl....

Bizlere göndereceğiniz çekimler facebook,vidivodo gibi sosyal paylaşım sitelerinde veya video sitelerinde tarafımızdan paylaşılacaktır...

Peki bu reklam yılıdızı webcam veya kamera karşısında neler söyleyecektir ve kaç dakikalık çekimler olucaktır ? Bu sorunun cevabı ise kesinlikle metinler içinde sitemizin ismi olucaktır,ayrıca en az 3 dakika en fazla 4 dakika'lık görüntülerden oluşacaktır....

Benden ayrıldın bak,beni böyle yapayanlız bıraktın,bak ben ne yaptım senin için bak iyi dinle !!!!! seni deliler gibi seviyorum !!!! duydunmu sesimi !!!! duydunmu !!!! beni iyice duy diye görüntülerimi .......... aşk sitesine koydum bak !!!!!! gibi cümleler olabilir........

Ayrıca sitemiz arkadaşlık sitesi değildir,sitemiz aşk şiirleri, aşk mektupları, aşk şarkıları olan bir sitedir....