Yahudiler dünyayı kurtarır vs vs dedim mi ? dedin dedimmi acaba ?
Öyle birşeyi kastetmedim.
Sözlerinizi düşünmeden yazıyorsunuz..
Ayrıca art niyet bende değil, mesajınızda görüldüğü gibi sende var sanırım ve gözlük kullanmam.
Eh be kardeşim.Adamlar Dünya'yı ele geçirmiş o kadar aile tarikat ismi saydık bakın araştırın diye araştırmadınız.
Bir arkadaşımız sağolsun gitmiş araştırmış Google kurucularını teşekkür ettim maşallah hepinizde bir düşmanlık var ya çatışacak yer arıyorsunuz günah keçisi de kuaza ben S e r s e r i olduk.Oldukça komik , araştırma yapmaktan üşenmemelisin.
Sözlerimi araştırdığım okuduğum kaynaklardan alıp kendi düşüncelerimi birleştirerek üretiyorum ki buna da teori denir yani gerçek bir yani yok (Mesela İHH gemisini kim neden oraya gönderdi , amaç İsrail ile Türkiye arasını bozmak mı , O gün neden İskenderunda şehit verdik ) . Ancak düşüncelerimize (kuaza ve ben ) saygı göstermiyorsunuz . Rep puanı umrumda değil , beni suçlayan, vatansız diyenlerin hiç birine de -rep vermedim .
At gözlüğünün anlamı biliyorsunuz sanırım espri ince olmuş ancak karşıdakine saygı gösterirseniz siz de saygı görürsünüz bugune kadar hakkımda kötü laf edenleri terslemedim oluruna bıraktım ki o kadar olaydan sonra yönetime teşekkür ederim hiç bir engelleme vs olmadı.Lütfen burdan yönetimin de israilci olduğunu çıkarmayın
Uzatmayacağım , Kolay gelsin