Evet. Zaten bu ikinci şans için bu kadar düşünmenize bakılırsa, tabir-i caizse yalama etmemişsiniz ilişkiyi. O yüzden değer derim. Yalnız siz bitirdiyseniz, koşulsuz dönen siz olmayın. Bir de belki başınıza gelir diye yazayım, bir güven probleminden dolayı biterse ve 2. şans uygun olur mu diye düşünürseniz, emin olun o koşulda 2. şans vermek yapacağınız en büyük hata olacaktır.
Yorumun için teşekkür ederim. Güvenden kaynaklanan bi sorun değildi. Ben bitirdim ve aradan nerdeyse bir yıl geçti. O gururlu, ben de attığım adımdan geri dönmek istemiyorum. O yüzden böyle oldu. Zaten ben 2.şansı istedim diye onun da kollarını açıp beni çağırmasını beklemiyorum

derenin altından çok sular geçti. Büyük bi ihtimalle onun da çıktığı olmuştur, benim de oldu.
4 sene kadar çıktık çıkarken çok da seviyodum ama o dönem ki sorunlarım, öss stresi, kavgaların dozunu arttırınca birbirinize daha fazla yara vermek istemedim.
Alıntı
Birbirinizden nefret etmeye kadar gidebilir.
Herşeyi tadında bırakın. Ben denedim sonuç hüsran..
Güven gittimi istersen amuda kalk genede bir fayda etmiyor yürümüyor..
Ya sorun güven değilse ? Daha önce bu durumu hiç yaşamadım ama benim düşünceme göre de hüsran olur gibime geliyor. Ama onsuz hayatı da düşünmeden edemiyorum. Hiç bişey, hiç kimse yerini dolduramıyor.