H5PY0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Renktaş alış bunlara, bunlar gibi çok var burda.. Gereksiz mesajlarla gireip polemik yaratmaya çalışan tipler.. Sallamıcaksın, eğlen geç..

Futbol bölümü dışında spor bölümü olsa çok daha iyi olur aslında. Bu ülkede Spor Kulubü olmayı başarabilmiş takımımızın konularını daha rahat açarız.

İsterseniz size de jimnastik bölümü açtırmayı teklif edelim..
Çok komiksin sen.Spor kulübü olmayı başarabilmiş bir takımsınız doğrudur.Diğer branşlarda vs. şampiyonluklarınız var.Buda güzel.Bütçeniz sağlam.Bununla mı övünüyorsunuz.Malesef diğer kulüplerin sizin kadar bankör seyircisiyi yok.Kale arkası biletini 55 tl ye alacak dururumuz yok.Sizin yönetim akıllı bir sezonda biletten tut ürünlere kadar her şeyde ... Haliyle bütçeniz sağlam oldu ve diğer branşlarda önemli paralar ile şampiyon oldunuz.Diğer takımlar kale arkası 20 liradan maç izliyor Türkiyede.Siz spor kulubü olduğunuzdan övünüyorsanız bu sizin sayesinizde ( fenerbahçe taraftarı )

Kimin polemik yarattığına gelince r10.net webmaster forumuna sadece futbol bölümü için girenleri biliyoruz.
Zyxel: adamın geçmiş mesajlarına baktım ilk 10-15 sayfaki tüm mesajlar futbol bölümüne.
Line, Diegolugano'nun da çoğu mesajı futbol bölümüne.
Madem bu kadar futbolu seviyorsunuz antuya gidin.Sizin seviyenizdeki renktaşlarınızla tartışın burada polemige girmeyin olsun bitsin.

gungor35:@
o eli sen al...

edit:şimdi biriniz bu mesajı report edicek ve banlanıcam.bunu biliyorum.hadi report edin...polemik yarattım ya...