izmirsunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ege bey sizi de unutmmak lazım bu arada sizin yaptığınız şeyde cok yanlış adam sizden ayrılmış host sahibini tehdit ederekmi çözüceniz konuyu sizide ibretle kınıyorum.
Hangi adam nereden ayrılmış anlayamadım? Üç dilde yazıyorum belki o zaman ne kadar saçma bir şey dediğinizin farkına varırsınız:

Anlayamadım?
Excuse moi?
Sorry, I didn't get that?

CsGames sahibi hiçbir zaman benimle çalışmamış veya çalışmadığı için de haliyle ayrılma fırsatı bulamamıştır. Haa, şu var kendisiyle tanışırız ve arada konuşuruz, hatta ara sıra bana birkaç soru sorar ve ben elimden geldiğince kendisine yardımcı olmaya çalışırım; isterseniz kendisine de sorabilirsiniz. Ama sormadan önce kime ne yüzle ne şekilde bilip bilmeden iftira attığınıza dikkat edin.

Beni tanımayan insanlar yapmadığım şeyler konusunda herhalde anadan doğma beni kınamaya hazır, r10 geleneği midir nedir anlayamadım.

Ben kimseleri benle çalışmadığı için tehdit edemediğim ve asla da etmeyeceğim gibi sizi de muhattabım olarak görmüyorum. İnsanlara karşı duyduğunuz kini (nedendir bilinmez) siz bu şekilde mi "dile getiriyonuz"?

Komik olmayın, kendinizi küçük düşürmeyin.