Merhaba,
Mail listenizin nereye ait olduğu önemlidir.Örneğin bir sitenin üyeleriyse,onlara sadece o site ile ilgili e-posta gönderebilirsiniz.Bunun dışında toplama veya satın alma yöntemiyle elde ettiğiniz listelere e-posta göndermenize izin vermiyoruz.
Verilerinizin güvenliği konusunda biz gerekli önlemleri alıyoruz.Direkt olarak SMTP üzerinden atan kullanıcılarımızın hiç bir şekilde kaydı tutulmuyor.
Bunun dışında panelimize listelerini yükleyip kampanya şeklinde e-posta gönderen müşterilerimizin listelerinin güvenliğini de biz sağlıyoruz.
Teşekkür ederiz.
Anliyorum ama aslinda tam olarak sordugum soruya yanit alamadim... Benim esas sormak istedigim yukledigim listenin sizler tarafindan baskasina kiralanip kiralanmayacagi konusunda nasil bir guvence verebildiginizi ogrenmek istememdi. Yani soyleki diyelimki 50 bin kisilik bir liste yukledim ve sitemle ilgili bilgilendirme maillari gonderiyorum her hafta. 3 ay beraberce calistik ama sonra ben hizmet almaktan vazgectim. 6 ay 1 sene sonra 50 bin kisilik kesinlikle spam olmayan listem spama dusebilir mi? Dusmemesi icin alinan onlemlerden cok eger duser ise size karsi ne gibi yaptirimlar kullanabilirim onu ogrenmek istemistim. Yanlis anlamayin kesinlikle oyle bir sey yapiyorsunuz demiyorum, olurda bir sorun olursa elimizde bir sozlesme olacak mi onu ogrenmek istemistim.
Ayrica hizli cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Iyi calismalar.