2 Yıl yazdığım için beni mazur görün. Askerlik nedeniyle 2 Yıl yazdım. Arkadaşlar bir arkadaşın açtığı Sponsor Olan Arkadaşlara Sitemli konusunu okuduktan sonra bu konumu açıyorum. Kesinlikle bedavacı değilim.
Domainlerimin süresini uzatmak için para kaynağı yaratmaya çalışıyorum. 6 Adet Domainim var. Bir tanesi kişisel sitem, geri kalan 5 domainim ise tamamen proje amaçlı. Ve bu projeleri hayata geçirebilmem için bir sponsora ihtiyacım var. Başka türlüsü beni zorlar. Hatta projelerin sekteye uğrama ihtimali bir hayli fazla.
Ağustosta askere gidiyorum. Gitmeden önce 5 tane projeyi yarım yamalakta olsa hayata geçirip, askerlik dönüşü bunlara kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Projelerimin hepsinin emek verilirse geleceğinin çok parlak olacağı düşüncesindeyim. Aşağıdada yazacağım siteleri sadece domain isimlerine bakarak değerlendirebilirsiniz.
Bana Sponsor olacak Firma'nın reklamını Reseller paketine ekleyeceğim kişisel sitem hariç "bütün" sitelerin en alt tarafına simge veya link olarak sponsor olunduğunu belirterek mutlaka ekleyeceğim.
Bütün projeler Wordpress tabanlı olup, Seo'nun eksikliğini yaşamamak için tüm sitelerde minimum 3 eklenti kullanılacaktır.
Uzun vadede hayata geçireceğim projelerim:
//edit
Reseller paketinde aradığım kriterler
Sponsor olacak firmanın Yer Sağlayıcı Belgesinin bulunması (Askerlikte içtimadayken gözümün arkada kalmaması için

)
Linux Reseller olması
PHP ve mümkünse ASP destekli olması
Tahsis edilecek alanın minimum 5 GB veya üzeri olması
Aylık Bandwidth'in minimum 25 GB veya üzeri olması
Sponsorluk süresi 2 Yıl
Anlayışla karşılamanızı temenni ediyorum. Teşekkürler