AhDe_VeFaLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BaNNeR : Sanırsamsa 2 ci sitenize sponsor olmadıgım için böyle zorunuza gidiyor.. Sanırsam şap diye denizin ortasında kaldınız..Ve halla gelmiş utanmadan yüzsüzlük yapıp burada konusuyorsunuz ..Bi laf var arsızın yüzüne tükürsen yagmur yagıyor sanacaktır..
Neyse ama böyle güzel bi toplukta elbet 1-2 tane mikrop çıkar.

İlk önce konuya yazdığınıza bakın
Alıntı
Sponsor olacagım kişilerden hiçbir beklentim yok reklam dır link dir vsvs hiç birşey..
Bence siz bir doktora görünün ne dediğinizi bilmiyorsunuz sizi anca Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi tedavi edebilir sizin gibiler çok karşıma çıkıyor eğer uzak ben gidemem derseniz sizi bıraktırırım hastanenin önüne kadar...
Bu arada sizi bir TÜRKÇE Dil Bilgisi kursuna yollayabilirim , bizim dersane var sizden para da almam söz Türkçe'yi katlettiniz nasıl bir konuşuşunuz var.Msn de okey felan ne iş.TÜRK adam TÜRKÇE Konuşur hocaaaaa

2.siteme geri vazgeçtim siz veriyim dediniz ,hostinginiz var ama insan olamadıktan sonra Merak etmeyin denizin ortasında kalmayız hocam Allah'a şükür günlük 30 $ 40 $ kazanan sitelerimiz var ben de sizi okyanusun ortasında bıraktım o zaman da siz okyanusun ortasında kaldınız.Bari diğer r10.net üyeleri benim düştüğüm duruma düşmesin diye buraya mesaj yazdım.1 hafta uğraştım tek güzel bir site olsun diye boş yere uğraştım olsun sizin gibi şerefi olmayanların yüzünü ortaya çıkardım ya içim rahat
Zaten ekran görüntüleri sizin ne olduğunuzu anlatıyor.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us