PiSLiCk_06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birazdan bu yazacaklarım için -rep yağmuruna tutulacağıma eminim. fakat sırf -rep verilecek diye yazmaktan çekinmeyeceğim.

Ayrıca Konunu tamamen sponsorlukla alakalı olduğu için Bu bölümün uygun olduğuna inanıyorum.
--------------------------------------------------------------------------

Öncelikle sözlerime sponsorluk işini meslek edinen ve sponsorluk olayını abartan arkadaşlara birer teşekkür sunarak başlamak istiyorum

Sponsorluk bölümünü 5-10-20-30-50-100-xxxx adet kişiye sponsor olacağını bildirerek dolduran arkadaşlara minnettarız...

Eline reselleri alıp ilk işi sponsor olmak olan arkadaşlara şükranlarımızı iletiyoruz.

Forum(lar)a üye olur olmaz açtıkları ilk konu sponsorluk olan arkadaşları içtenlikle kutluyorum.

insanları beleşçiliğe alıştıran arkadaşlara çook teşekkürler...

EKMEĞİMİZLE OYNAYAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER...

Hepinizi Tebrik etmek isterim ki internet kullanıcılarını beleşçiliğe alıştırarak diğer iş yapan insanların müşterisini çok güzel kesmektesiniz...
--------------------------------------------------------------------------

Bunları bana hergün 1-2 kişinin gelip sponsor olurmusun şeklinde soru sorması üzerine yazıyorum...

Bunları müşteriye fiyat verdikten sonra
-hosting'e bu kadar para mı verecem. Nasıl olsa bi sponsor bulurum.
sözlerinin üzerine yazıyorum...

Bunları site açmak isteyen birisinin
-Bi hosting sponsoru bulurum, Bide domain sponsoru bulurum tamam işte.
diyerek bu işe girmesi üzerine yazıyorum...

VE SANAL ALEMİ/PİYASAYI BU HALE GETİREN ARKADAŞLARA TEKRARDAN SONSUZ TEŞEKKÜRLER SUNUYORUM
Evet adamım özellikle son zamanlarda bu sponsorluk olayları abartılmıştır.. Sponsorluk mantığı bellidir aslında verieln bi kod sayesinde arama botlarını çekmek yani Backlink çoğaltma yoluyla aramalarda yukarı çıkma çabasıdır veya yeni piyasaya giren kişilerin ( çoğu backlink olayını bilmiyor ) referans edinme çabasıdır.. Tabiki bu kadar abartılmaması gerekir 3 - 5 siteye sponsor olursun birde kalitel iolursun zaten kulaktan kulağa gidersin. ama bunu yapmak yerine yüzlerce siteye sponsor oluyorlar geçenlerde biri 250 siteye sponsor olunacaktır yazıyordu bi forumda e olabilir demekki çok zengin arkadaş ama bu sponsorlukla alınan hizmetlerle hiç bir şekilde kaliteyi bulma şansları yoktur ve büyük ihtimal sponsor firma(cık) ( Bizim gibi Bir kaç köklü firma hariç ki zaten köklü ve tecrübeli firmalar yüzlerce siteye sponsor olmazlar mesela ben dini sitelere sponsor oluyorum sadece )bir süre sonra ortadan kaybolacaktır dolayısıylada sponsor hizmeti alan arkadaşların emekleri yazık olacaktır

Saygılarımla...