yahu bır mıllet kendını bu kadarmı kucuk gorur bır haber vasıtası ıle bıle kendıne bu kadar guvenmeyen hor goren bır mıllet ne gordum ne duydum
dunya devı teknoljı sırketlerı uretımlerını ızmır ve manısada yapıyor bır gun gel ızmıre senı egeyı dolasdırayım hukuk temsılcılıgını yaptıgımız fırmaları gezelım gorelım hem tanısır kaynasırız kordonda guzel bır yemek yerız ne zaman ıstersen pm at dostum
canım kardeşim. Sen Teyyare Fabrikası'nın neden kapatıldığını biliyor musun ? Atatürk'ün emriyle kurulan o sanayinin ürettiği uçakların ve motorlara ne olduğunu ? Sana söylüyüm. 2 ay sonra İngilizler tarafından kapatıldı. TRAKTÖR fabrikası oldu. Alın siz tarlarınızı ekin susun dediler. Ya da ülkemizde olupta çıkarılamayan petroller ? Neden biz değil de ABD şirketleri çıkartıyor? Neden orada çalışan mühendisler 2 gün içinde trafik kazalarında canlarını kaybediyor. Ya da daha nice büyük işte, o işi gerçekleştirecek kişiler UÇAK kazasında, trafik kazasında ya da bir suikast ile ölüyorlar ? Türkiye'de hiç bir başarı cezasız kalmaz bunu bil ! Bilmiyorsan benim gibi araştır öğren. Bu arada kafanı yorma. Projeye burda başlanır, tutarsa Almanya'ya kalır ihalesi.