VENUETA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
acık ve net soylıyeyım dun gece saat 2 de pm attı ''ekle kardes msn yı yardımcı olayım hesap konusunda'' dedı sabah saat 7 de okula gıdecek olmasına ragmen gece 3 kadar sorularımı cevapladı fıkır verdı

sımdı bu arkadas benım ıcım bu kadar ugrasmıs vakıt ayırmıs ADSENSE onaylasada olur onaylamasada önemlı olan bu arkadası tanımak oldu herkesın PARA ıle hesap sattıgı gunlerde boyle arkadasların olması guzel
ADSENSE onaylasada olur onaylamasada sızı tanımak gercekten guzeldı
Bir işe girdiysek onu layıkıyla yapmak gerekiyor dimi çok sağolun..

mert2407 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım ben yaklaşık 2 senedir hep başvurmaya çalışıyorum hep bir hata veriyor kabul etmiyor. Eğer yardımcı olursan çok sevineceğim...

Tam ümidimi kesmiştim adsense den bu konunu gördüm. Son umudumsun..
Vallahi stok doldu tam 6 adsense hesabıyla uğraşıyorum 2 gündür epey zamanımı aldı bilmiyorum tekrardan alırmıyım ama konuyu takip edin bence..

Cnkrt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar hiç konuşmadım bu konu üzerine.

Fakat böyle bir dönemde bilginin bile parayla satıldığı bir dönemde böyle güzel bir yardım yapması çok güzel ve gurur verici.

Böyle yardımsever insanların olduğunu görmek paha biçilemez.

++ rep hocam, tebrik ediyorum sizi.
3 yıllık üyesiydim r10 un hesabım hacklenmişti geçen kıştı sanırım,tekrardan üye olucaktım bu da güzel bir sebep oldu ilk konum bu heralde ..

Yani yardım yapmak böyle uğraşmak kimseye klasik gelmesin cebime giricek paradan daha önemli insanların gülmesi , gülmemiz ..

Şu an 2 hesap daha gönderildi,bir arkadaş daha vardı ama ona ulaşamıyorum çevrimdışı ..