DjTiestoFunClub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ;

Buradaki Gibi Tum Aksesuarlari icindemidir?
Ve Turkceye Cevirecekmisiniz.
Eger Kimse Teklif veya Almazsa Bir Pm Bekliyorum Sizden.
Kolay Gelsin.
Evet aldigimda kutusunun icinden cikan tum aksesuarlari (ve kutusuyla birlikte elbette), CD leri vs duruyor. Isten doner donmez fotografini cekip gonderecegim. Su an icerisinde Fransizca Windows Mobile 6.1 yuklu, bende Turkce'si yok malesef, alacak arkadasa vermeden once telefona format atip o sekilde verecegim yani fabrika ayarlarina geri donecegim bir nevi.

specter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkçe'ye çevirilebilme durumu ve aksesuar durumlarına netlik getirirseniz bende teklif vereceğim.
Diger arkadasada cevapladigim gibi bende orjinal Fransizca 6.1 Professionnel surumu var kurulu (ve bu kurulum icin icinden cikan CD leri vs). Forumlardan takip ettigim kadariyla Turkce versiyonlarini kuran arkadaslar var fakat benim kendi gorusumce bir sekilde sahip olmadigim bir yazilimi indirip kurmami gerektireceginden (ki bence kul hakkina girer) gereksinim duymadim.

Bu arada telefon ile su ana kadar 20 saat 7 dakika arama yapmisim ve 9 saat 10 dakikada aranmisim, toplamda 29 saat 17 dakika gibi bir sure kullanilmis arama icin. Pil durumunu merak edenler icin ekstradan bu bilgiyi verme gereksinimi duydum...

Baska sorulari olan arkadaslar varsa cekinmesin.

Saygilar.