Valla kardeşim. Madem bu kadar taktın boy durumuna benim taktığım gibi Dediklerimi yap.

Basketbolun dibine vur. Ama normal basket oynamak gibi değil. Benim gibi Çembere değmek için zıpla. Ben öle yapmıştım. Bir gün dokanıcam diye Hep kendimi uçuyormuş gibi hissettim. Arada çok mesafe vardı ama her zıplayışımda daha çok yaklaşıyordum sanki
Sonra varya nerde kız buldum yapışıyordum. Mahallede kızlarla ip atlardım yemin ederim bu da basketbol gibi önemliymiş.
Yatmadan önce hergün süt içtim ve yoğurt yemeye çalıştım.
Bunları yaptıktan sonra ise son olarak 2 ay tatile gittim. Yüzdüm durdum. Denizden, havuzdan çıkmadım. Kim ne derse desin boyu uzatan en önemli şeyi burda öğrendim: Yüzme ve Güneş... 2 Ay sonra döndüm eve. Arkadaşım geldi. Noldu olum sana dedi. Nolmuş dedim. NAsıl boy attın oğlum böyle suladılar mı seni dedi O zaman farkettim uzadığımı. 4-5 ay içinde 15 cm boy atmışım arkadaşlar. Lise 1 de sınıfın 3.kısasıydım. Şimdi lise 4'üm, Boyum 1.82 ve sınıfın en uzunuyum

Ben yaşadıklarımı anlattım. Ve benim gibi boy atanı daha da görmedim
Yalnız şunu belirtiyim. Birden boy atınca çöp adam gibi kaldım. Kilom bedenime uygunken zayıf kaldım. buna dikkat et. Sağlıcakla kal