Kurtlar Vadisi : Pusu yeni sezona şöyle başlıyabilir..

94.Bölüm

Aron feller masa başında ve etrafında bildiğimiz simalar ama dizide ilk defa görev alıyorlar...

Aron feller kendi konseyini kurmuş ve herkese bölgede amerikanın ve yandaş ülkelerinin gücünü nasıl daha fazla arttırabileceklerini anlatıyor..

Karşısındaki kişiler ise bir çok ülkeden ünlü baronlar..

Ömer baba sonra bir mezarda gösterilsin ebrunun mezarına su dökerken ve her zamanki o üflediği ney müziği

Polat ise yepyeni takım kadrosuyla devam etsin onunda yanında zaza ve baba memduh gibi dostları ve bir çok daha yeni isimler..Polat yeni mekanında yeni teknolojinin faydalarından yararlanarak aron ve konseyinin peşinde ama işi bu defa zor..Çünki karşısındaki dünyanin en güçlü insanları

Ve diziye artık bir asker dahil olsun polata yardım eden hatta ali candan rolundeyken kosovada onun bir süre yanında çalışmış olan biri diziye komutan olarak dahil olabilir..Bir çok görevinde polatla çalışıp ona destek çıkabilir..

Ama bir gün aron feller komutanın yaptıklarından rahatsız olarak halk önünde komutanları kötü lanse ettirmek amacıyla bir tuzak kurar ve bir baskında hepsine tuzak kurarak komutan hariç 20 askeri şehit ederek butun işi komutanın beceriksizliğine yıkabilir..

Komutan ise bu ağır olaylar altında ezilir ve psikolojik bunalıma girer..Ama daha sonra bunları kendisine ve çocukları gibi gördüğü askerlerine yapılanların peşine düşer..Kendisinin yanında daha önce askerlik yapmış kişiler toplanarak komutanlarının yanında olarak ona destek çıkabilir..

Ama aron ve düşmanları komutanın hamile karısını ilerde kaçırarak öldürür ve komutanıda karısını kurtarmak için gittiği baskında tüm adamlarıyla birlikte ordan kaldırabilir

Bir mezar çıkışında ise küçük bir çatışma ile hikmet,nazife anne ve erhan diziye veda edebilir..

Ve diziye akıcılık getirilsin bir çok konu aynı anda işlensin....

Birileri fazla hayalprestsin diyebilir ama ben diziye nasıl daha çok duygu ve aksiyon yüklenebilir diye düşündüm ve bunları çıkardım....

Hatta komutan davasında daha ayrıntılı işliyecek bir sürü şey biliyorum hatta pana filme bir gün 10 sayfalık bir yazı hazırlayıp göndericeğim..

Bakarsanız işlerler..

Hayırlı forumlar;