Kardeşim bana akıl öğreteceginize önce yazdıgımı okuyun ben arkadaşa ilk yorumumda kotu bırsey yazmadım benım yaptıgım bannerı uzerınde bır degısıklık yapmadan almıs koymus bende lütfen kaldırın dıye duzgun bir post yazdım benden özür dileyip kaldırıyorum demek yerine insanlara iyilik yaramıyor bilmem ne diye tavır yapıp konuyu yonetıcıler sılsın vs demıs ayrıca benım ilk yazmış oldugum konu bu tasarım için degildi konu farklıydı ücretsiz dagıtma konusuda degildi arkadaşlar nasıl olmuş gibisinden bir konuydu benım yaptıgım şeyi ben yaptım diye koyması dogru birşey degil kimsede bunu bana savunmasın tamam sert çıkışmış olabilirim sizde kendinizi biraz empati yaparak benim yerime koyun bu işi hobi zevk için yapmıyorum gaziantep olan arkadaşlar gelip bizzat ziyaret edebilirler bizi benim emeklerimi alıp buraya ben yaptım diye koyarsa benımde onu kaldırmasını istemem en dogal hakkım dır benden özür dileyecegine birde artislik yapıp googleden aldım gibi yalan konuşursa bende yazarım buraya hırsız diye.