Yakup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel demişsinde, alis harikalar diyarında tadında birşey olmuş

Yanlış anlamanı istemem, benimde 5-6 tane sitem filtrelendi, lakin eski algoritmaya almassan bunu yaparız gibi bir mail bence çok saçma olur. Bunun yerine yeni sisteme ayak uydurmalıyız.

Bu son dediklerinede kapitalzm diyorlar. büyük balık, küçük balığı yer...

Not : tekrar etmek istiyorumki, yanlış anlamamalısın benimde birçok sitem filtre durumunda. Hatta bir kaç sayfa geriye göz atarsan bir konum var, birlik olup neden filtre yediğimizi çözelim diye.

Bence zorlukları şikayet etmek için birlik olmamalıyız, zorlukları aşmak için birlik olmalıyız...
Cok guzel ifade etmissin kendini ama soyle bir durum var heryil mayday gerceklesir, simdiki sisteme gore sitelerimizi degistirsek bile seneye yine mayday gerceklesecek.

Edit:
http://www.mattcutts.com/blog/seo-si...oogle-io-2010/ buradaki konferans videosunu izle ve ne kadar hakli oldugumu gorceksin (:

grikurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Art niyetle değil ancak, özgünlük pek yetmiyor biliyorsunuz.
Farklı çalışmalar gerekiyor malesef. x sitesi bunlara ağırlığı veriyor.
Y sitesinde olmazsa direk geride kalıyor.
katiliyorum fakat yeni alogritmadan sonra boyle 1 durum gerceklesti ( gerileme )

burayakadar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gece gece güldürdün beni google'a tehdit maili google da tamam abi siz isteyin yapalım diyecek
google.com.tr varsa senin, benim ve diger webmasterlar tarafindan var, bu bilinci anlayin artik