Öncelikle teşekkür ederim. Sonunda birisi fikrime katkıda bulundu çok sevindim. Gereçektende çok güzel bir düşünce ancak benim açımdan da düşünürseniz. Sonunda ücretli üyelik olmayan üyeler için ücret ödediğimde, bir kısım insanlar spam üyelikler ile bu işin cılkını çıkarabilirler.

Kontrol gücüm yani telefonla görüşüp firmaları birebir teyid edebilirsem. Sanırım dediğinizi uygulayabilirim. Bu daha ikna edici olabilir.

Teşekkürler.

mystec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güven sorununu ilk etapta %100 olarak aşmanız zor, ancak girişimcilik demek tam olarak sizin yaptığınız demek.

15 günlük deneme üyeliği demişsiniz, anladığım şu;üye olan kişi 15 günün sonunda üyeliğini iptal etmez ise bu 20TL reklam yayıncısının hesabına geçilecek. Bu durumda yayıncının üye olan her kişinin profilini bilmesi gerekmekte ki 15 gün sonunda devam etmiş mi etmemiş mi kendisi de görebilsin.

Deneme süresinin sonunda üyeliğini devam ettirenlerin oranını hesaplayıp buna göre üyeliğini devam ettirse de ettirmese de yayıncılara kazancını ödeyecek bir miktar belirleyebilirsiniz. Atıyorum %50 si devam ettiriyorsa ödediğiniz miktarı 10TL yaparsınız. 10 üye kazandırıpta 8i üyeliğini devam ettirmemiş (şanssız) yayıncıların hevesi kırılmaz gibime geliyor.

Düşünce güzel, değiştikçe daha da güzel olacaktır. Umarım başarılı olursunuz.