Merhabalar : Top -c , ciktinizi inceledim.
Httpd.conf 'da kullandiginiz Maxclient limitiniz nedir? Sayfalariniz gec acilmasi load oranlariniz ile ilgili degil.Httpd.conf 'da belirtilen Maxclient degeri asiliyorsa siteleriniz gec cevap verir.Ayrica 32$ Litespeed lisansi alip birde oyle denemenizi tavsiye ediyorum.Sunucu ozelliklerinize gore 25 hesap toplamda 10k hit hic birsey degil.Tahminime gore stable bir optimizasyona sahip degilsiniz.Bunun yani sira tabiki malwareler dolu bir sunucuda yuksek trafik kullanip bir takim sorunlara yol acar.Ama tekrar soyledigim gibi ben asil olarak problemin Apache 'i optimizasyonu ile ilgili oldugunu var sayiyorum cunki gonderdiginiz screen goruntude 331 sleeping process gozukuyor bu demek oluyorki tahminim apache configrasyonunuzda Maxclient degeri 256 olarak gosterilmis cok dusuk.Bu limit 512 ye cikartilip MaxclientPerchild 'da 10000 , Timeout 30'a alinirsa sitelerinizin hizlanacagini dusunuyorum.Ayrica gec cevap verdigim icin kusura bakmayin malum is yogunlugu.Ayrica paneliniz Cpanel ise , Whm'de Apache status yaparak en cok hangi siteye ve hangi url'ye get istekleri aldiginizi gorebilirsiniz , apache'nin kullandigi cpudan bir sitenin zorladigini dusunuyorum.
iyi calismalar.
Saygilarimla