Link satışların var kardeşim bana sataşan sendin şu anda ezilende sensin ben ps3 ne yazmadım çünkü onları teknosadan almışsın icq faturası kestinmi ? PR 3 -5 diye senin muhaseben fatura kesebiliyormu? Yada jenerik domain satışı faturası kesiyormu? O zaman ver muhasebeciyi inceletelim o muhasebe bürosunu bunlara nasıl fatura kesiyor diye.Bana artist artist yazıyordun çocuksun vs diye demekki sende satış yapıyormuşsun ???
29 yaşında olduğundan şüpheliyim, 29 yaşındaki bir adam böyle saçma yorumlar yapamaz. Sanırım kafandan problemlerin var, anlamıyorsun. BU İŞİ TİCARETE ÇEVİRMİŞ, YILLIK 250-300 adet satış yapanlara ceza var, bizim gibi ayda 1 ufak tefek eşya satanlara herhangi bir yaptırım yok.
Evet muhasebem isterse jenerik domain için fatura kesebilir çünkü internet hizmetleri yapıyorum.
Kusura bakma ama cahilsin, daha faturalı eşyaya fatura kesilmemesi gerektiğini bilmiyorsun, gelip benimle saçma sapan yorumlar yaparak tartışmaya giriyorsun. Bu konuda daha fazla yorum yapmayacağım.
Devlet gittigidiyor üzerinden yüklü miktarda para kazanmış kişilere ceza kesmekte haklıdır.