Yaklaşık 3 ay önce(henüz 3 ay olmadı) www.webge.net adlı bir webmaster seo projesi başlattım, ama coder arkadaşın tembelliği ve ilgisizliği yüzünden bitmek bilmedi, en son 1 hafta finalleri için süre verdik, 1.5 hafta geçti yok...

Ben artık bu tembel ve işini önemsemeyen arkadaşımla çalışmaktan bıktım, sistem bitmek üzere idi, en son olarak 10-15 tane ayrıntı kaldı, sistemin ayrıntıları zamanla ortaya çıkıyor ve baya fazla...

Ayrıntıları yazmıştım arkadaşa, sms atıp istedim, göndermezse tekrardan yazarım, sistemin 2-3 günlük işinin kaldığını tahmin ediyorum!

Lütfen amatör coder arkadaşlar ilgilenmesinler, profesyonel birinden bu konuda yardım istiyorum, ilk olarak eksikleri giderilip site kısa bir zaman içinde açılmalı, daha sonra belli bir ücret dahilinde alt yapı geliştirilecek, onun için sözünün eri ve sabırlı arkadaşlarım bana yazarsa geri dönerim....

2-3 adet referans, ortalama fiyat ve msn adresi gönderiniz, anlayışlı biriyimdir anlaşırız...

Not: Sistem 2 haftada bitmek üzerine anlaşılmış, ücretide parça parça gönderilmiştir, 1000 tl ye anlaşılan ücretin 900 tl si gönderildi...