derken sen o anlamı çıkartıyorsan zaten diyecek bir lafım yok firma demek yasal demek yasal olmayan birşey firma olamaz zaten ancak sende haklısın yaşın henüz küçük bilmemen normal, yaşından şüphe etmeye gerek yok zaten (: hitap şekillerine dikkat et seviyeni bil.
Alıntı
senin frekansını bozarım akıllı ol dandik insan sen değilmiydin bana makina alıyorum gel beraber olalım dien şimdi bu neyin nesi olur bende ufak çocukları kandırmasını iyi bilirim ama 10 tl yede asla sw vermem senin gibi laflarını bilip te konuş sonucuna katlanırsın son uyarım.
Bana bakın ikizler

Sizin seviyenize göre cevaplıyayım.Soner sen zaten kralsın bu sektörde herşeyi sen bilirsin ki 1 senede 1 arpa boyu yol kat edemedin.Hitap şekillerimi gayet iyi biliyorum ve senden emir alacak değilim.
Csfrekans ben ne yalan söylicem sen kimsin allah aşkına ne kadar çok önemsiyorsun kendini sen (: Sen oğuz değilmisin Soner abi soner abi diye beni geçen sene arıyan sen değilmisin abicim allah aşkına komik olma.
benim sana 1 kere abi demişligim yok benim sana abi dediğimi kanıtla ben bu işleri bırakıp gitmessem en adi *** olayım.Ben seni ne zaman aramışım ne zaman soner abi demişim bilmiyorum kafana göre şeyler uyduruyorsun aklından şüphe ettim şuan
Ali seni dostum sanmıştım ama seninde bana ne kadar kin beslediğin zaten belli oldu.Benim müşterilerimin hesapları sanırım herkesde kayıtlı birisi diyor 10 liraya sunucu veriyorsun birisi diyor bedavaya veriyorsun , 1 ayda 4 kere ip değişmekle olmaz bu işler ali , Elinizden geleni ardınıza koymayın 2 niz bir olup gelin hatta.