öyle demiceksin sen yanlış konuşuyorsun bedava server veririm vermem demiceksin ben çocukları kandırıyorum serverları dolduruyorum diceksin 1 tane olgun insanla çalışmışlığın mı var da gelip burda artistlik taslıyorsun. bundan sonra yazacaklarım senin kötülüğüne diyorsun kısasa kısas ben herşeye hazırım bizler bu piyasadayken sizler daha yeni yetme çocuktunuz.geçen 8 yıllık zamanımı kayıp olarak görüyorum ama artık piyasadayım bundan sonra görüşcez.
Bak ismini cismini bilmiyorum ama beni nerden tanıyorsan 2-3 aydır tanıdığın çok belli senin gibi bebeler dedicated alıyorsa benımde bebelere server satmam cok anormal bisi olmasa gerek.8 yıllık zamanda seni kimse tanımıyor bu da olayın diğer tarafı.
izmirsunucum kim bilmiyorum iyi güzel yazmışsında 2006 yılından beri hizmet verdiğini görmedim veremezsinde millete atıp tutma diyorsun senin ne farkın kalıyor burada ? Onu bırak nasıl bir firma olabiliyorsun yasal bir şekilde asla olamazsın buna tüm game hostingler dahil.
2006 yılında CsFrekans kuruldu ilk başta sunucu kiralama hizmeti vermiyorduk 2009 yılında ise sunucu kiralama hizmetine başladık.Umarım senin için yeterli bi açıklamadır , Ben yasal bir firma olduğumdan bahsettimmi burda ? Aklın havalarda geziyor senin sanırım.
Lafı üstüne alınman kimin ne olduğunu ortaya çıkartıyor zaten. Ben ortaya konuştum sende hemen sana söylenmiş gibi savunma yaptın bu bir suçluluk hissi. Hostingcikler beni yiyip bitirsinler lütfen yaşın daha 16-17 burada 19 diye gösterip millete adıyla hitap etme abicim. Bana yaşının gerektirdiği gibi konuşursan o şekilde karşılık görürsün lafımada dikkat edip etmeyeceğimi senden öğrenmeceğim.
lafı kime gönderdiğin belli burda birtek mesajı ben yolluyorum soner merak etme ahmak değilim.Yaşımın 16-17 olduğu kanısına nasıl vardın? gidip eşref ve ozan adındaki çoçuklara server sattın yaşları 16 , Nüfüs bilgilerimi takip ediyorsun sanırım 16-17 yaşında olduğumu ordan çıkartıyorsun.Sizin gibi yalanlarla milletin gözünü boyamıyorum merak etme yazdıklarım neyse odur.